Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Essence trendovska kolekcija “Make me pretty”

makemepretty_composing_2m_finalStručnjak za ljepotu s kistovima za svaki stil. Trendovska kolekcija  “Make me pretty” by essence sadrži kistove za sve stilove. Svi kistovi imaju nježne, visokokvalitetne sintetičke čekinje koje olakšavaju nanošenje različitih tekstura. Prekrasan dizajn u živim bojama pretvara alate ljepote u prave magnete za poglede.

Wanna-have ove kolekcije je multi-use kist za sjenilo za oči koji je pravi multitalenat među kistovima jer ujedinjuje tri različita aplikatora u jednoj olovci.

Budi sretna….uz essence!

essence make me pretty – kist za blendanje sjenila za oči

keep cool & brush on

Očni kontakt! Kist za blendanje sjenila na očima s mekanim i uskim kistom omogućava jednostavno blendanje jedne ili više nijansi sjenila za odlično završavanje očnog make-upa. Savjet: savršena za nanošenje smokey eyes izgleda.

Dostupan u 01 keep cool & brush on.

Maloprodajna cijena: 16,90 HRK

essence make me pretty – precise kist za sjenilo za oči

eye to eye

Apsolutno precizno… Zaobljeni oblik kista sa nježnim čekinjama omogućava preciznu aplikaciju sjenila za oči. Mokra i vlažna sjenila se mogu lako miješati i profesionalno nanijeti s uskim vrhom.

Dostupan u 01 eye to eye.

Maloprodajna cijena: 15,90 HRK

essence make me pretty – multi use kist za sjenilo za oči

cool tools

Trio talent! Multi use kist za sjenilo za oči je pravi naglasak u kolekciji kistova. Praktičan alat ljepote ujedinjuje 3 različita aplikatora: spužvicu, kist za pregib oka i kist za kut oka. Čekinje kista za kut oka su savršene za nanošenje sofisticiranih, preciznih stilova na kapcima i obrvama dok je  spužvica idealna za nanošenje sjenila na većoj površini kapka. Kist za pregib oka je idealan za sjenčanje i konturiranje u pregibu kapka.

Aplikatori se mogu brzo i jednostavno zamijeniti. Sve što ti je potrebno za savršen make-up očiju.  Dostupan u 01 cool tools.

Maloprodajna cijena: 25,90 HRK

essence make me pretty – češalj za obrve

here comes the brow

Wow obrve! Češalj za obrve sa dva različita kraja je idealan alat za savršeno definirane obrve. Zakrivljenu četkicu koristi da popuniš obrve sjenilima za obrve, a spiralnu četkicu da oblikuješ obrve. Savjet: počešljaj obrve prvo u suprotnom smjeru rasta, a zatim u smjeru rasta da postigneš savršeno oblikovane obrve.

Dostupan u 01 here comes the brow.

Maloprodajna cijena: 21,90 HRK

essence make me pretty – kist za ruž za usne

shhh, just kiss me

Prekrasne usne. Ne možeš uvijek postići besprijekoran izgled ruža na usnama? Možeš pomoću kista za ruž za usne! Kose čekinje omogućuju čistu i preciznu aplikaciju za savršene rezultate.  Uski vrh kista osigurava točno i kontrolirano nanošenje boje duž usana, a ravna strana je idealna za nanošenje i popunjavanje boje na unutrašnjosti usana. Savjet: koristi četkicu za jednostavno sjenčenje olovaka za usne i naglašavanje usana. Dostupan u 01 shhh, just kiss me.

Maloprodajna cijena: 15,90 HRK

essence make me pretty – kist za korektor

beauty is my business

Undercover… Zaobljeni oblik kista je savršen za blendanje i nanošenje kremastog ili tekućeg korektora. Kist u obliku kupole osigurava precizno nanošenje i pouzdano prekriva tamne podočnjake, akne i nepravilnosti. Savjet: koristi vrh da naneseš korektor na manje područje, a ravnu stranu za veće područje.

Dostupan u 01 beauty is my business.

Maloprodajna cijena: 16,90 HRK

essence make me pretty – kist za puder & highlighter

powder to the people!

Partner za nanošenje pudera. Poseban oblik kista omogućava nanošenje na veće površine, bolje nego druge četkice. Za jednostavno i brzo nanošenje pudera ili svjetlucavog pudera. Fleksibilne dlačice su idealne za glatko nanošenje, ne ostavlja pruge i šare, besprijekorno

blenda  za savršen završetak. Dostupan u 01 powder to the people!

Maloprodajna cijena: 28,90 HRK

essence make me pretty – kist za rumenilo

blush up your life!

Rumeni obrazi. Posebno dizajniran kist je zaobljen i ima široko područje primjene koje odgovara konturama svih vrsta jagodica. Nježna vlakna glatko klize preko obraza i savršeno nanose rumenilo.

Idealan za sjenčanje ili modeliranje. Dostupan u 01 blush up your life!

Maloprodajna cijena: 25,90 HRK

essence make me pretty – kist za bronzer

walkin on sunshine

Summertime…. Pomoću kista za bronzer sigurno ćeš postići savršen, prirodan sjaj. Širok i ravan oblik kista je idealan za precizno nanošenje bronzanog pudera. Nježna i mekana vlakna stvaraju prirodan i brz brončani učinak na licu. Savjet: kist je savršen za nanošenje i sjenčanje bronzera na lice i tijelo. Dostupan u 01 walkin on sunshine!

Maloprodajna cijena: 28,90 HRK

ess_TD_MakeMePretty_Hot_Spot

Essence “Make me pretty” je dostupna na prodajnim mjestima BIPE do isteka zaliha, te naknadno u DM-u.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *