Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Esma Redžepova u Lisinskom

VEČER MAKEDONSKE NARODNE I ROMSKE PJESME!

esmaIzuzetno nam je drago najaviti da večeras Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog ugošćuje Kraljicu romske glazbe. Iako je zbog odgođenog leta Esma Redžepova malo kasnije stigla u Zagreb, ipak su i Esma i njezin orkestar sretno stigli i sada s nestrpljenjem očekuju početak koncerta. S početkom u 19 sati i 30 minuta dvoranom će se zaoriti “Zošto si me majko rodila”, “Dželem, dželem”, “Čaje šukarije”, “Sastali se cigani”, “Čakaj živote” i mnoge druge pjesme iz dugogodišnje Esmine karijere. Ističemo da je jedna od članica Esminog orkestra i Eleonora Mustafovska, djevojka koju je Esma usvojila prije 4 godine i koja će ju naslijediti u pjevačkoj karijeri. Želite li upoznati princezu romske glazbe, večerašnji koncert u Lisinskom prava je prigoda za to!

Večerašnjim koncertom Esma Redžepova započinje obljetničku turneju kojom slavi 55 godina karijere. Koncertni niz nastavit će koncerti u Ljubljani, Beogradu, Novom Sadu, Podgorici, Sarajevu…
Ovu obljetnicu obilježit će i posebni, limitirani CD s Esminim najvećim hitovima. Izdanje jednostavnog naziva “Essential – 55 zlatnih godina” u prodaji će biti isključivo na večerašnjem koncertu.

Danas u emisiji 2. programa Hrvatskog radija “U pola dva – HR2 glazbene minute” voditelja Zlatka Turkalja, s početkom u 13.30 sati, poslušajte razgovor s Esmom! Iznimna žena i glazbenica govori o muzeju (Dom humanosti i muzike, op.a.) koji će uskoro biti otvoren, kako je s jednim koferom napustila roditelje, o proglašenju Kraljice romske glazbe, što joj znače dvije nominacije za Nobelovu nagradu…i mnogim drugim zanimljivostima iz 55 godina duge karijere.

ULAZNICE za večerašnji koncert potražite na:
blagajni Lisinskog, na http://www.ulaznice.hr/ i u Aquarius Music Shopovima (Maksimirska16, Varšavska 13 i Branimir centar).

 

Igra darivanja
Glamour.hr daruje jednog čitatelja sa dvije ulaznice za koncert Esme Redžepove.

Igra darivanja traje do 17.12.2012.

Ako želite osvojite ulaznice za ovaj spektakularan koncert, molimo Vas da na našoj službenoj Facebook stranici ili na našem službenom Twitteru napišete zašto baš vama trebamo darovati dvije ulaznice.

Najorginalniji odgovor osvaja nagradu.

Sretan dobitnik je Vedran Koren.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *