Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Emocionalna prevara

emocionalnaPrevara ne mora biti isključivo fizičke naravi, ona može biti i emocionalna. 

Vaš partner ne treba biti fizički intiman s nekom drugom ženom kako bi vas varao, može vas varati na emocionalnoj razini, što može biti jednako bolno i štetno za ljubavnu vezu.

Kada muškarac stupi u emocionalnu vezu s drugom ženom, pitanje je vremena kada će se ta emocionalna veza pretvoriti u onu fizičku.

U nastavku donosimo 7 znakova pomoću kojih možete otkriti je li vaš partner emocionalno nevjeran u vezi: 

1. Često je u kontaktu s drugom ženom i opravdava se kako su samo prijatelji 

Redovito kontaktira s njom i dopisuju se satima, a u tim trenucima ne obraća previše pažnje na vas, jer je koncentriran na nju. Može vam se činiti kao da su zajedno iako je to virtualna veza. Svi znamo kuda vodi ovakvo ponašanje, a na vama je da odlučite kako ćete dalje i hoćete li uopće.

2. Govori joj gotovo sve 

Kada se dogodi neka lijepa situacija ili neka nezgoda, govori to njoj prije nego vama. Ovo nikada nije dobar znak jer vi biste trebali biti prva osoba koja će saznati određene stvari, a ne ona.

3. Imaju zajedničke interese 

Normalno je da vaš partner provodi vrijeme sa svojim prijateljima, ali nikako nije u redu da vas gotovo uvijek isključuje iz druženja. Ako to radi, budite sigurni da to nisu druženja isključivo sa prijateljima, već je u društvu druge žene s kojom dijeli zajedničke interese, drugačije od vaših, a oni stoje na putu sreći vaše veze. U ovakvim trenucima trebali biste odlučiti jeste li spremni boriti se, ići dalje ili je došao kraj ljubavnoj idili..

4. Nije u potpunosti iskren s vama 

Često imate osjećaj da vam nešto prešućuje ili da vam laže o tome s kim je razgovarao ili bio. Čak i kada ga to pitate direktno, on vam daje nejasne i nepotpune odgovore. U ovakvim trenucima najbolje je pokušati doći do istine i onda odlučiti kako dalje i je li to uopće moguće.

5. Skriva mobitel  

Kada zazvoni mobitel, on ga velikom brzinom uzima kako vi ne biste mogli vidjeli tko ga zove ili šalje poruku. Može se dogoditi da vam ne dopusti ni da dotaknete njegov mobitel iz straha što biste mogli vidjeti, a ne biste smjeli

6. Jedno te isti izgovori 

U trenucima kada  izgubite živce, napadnete ga i suočite sa nastalom situacijom, on se konstantno izmotava govoreći kako su oni samo prijatelji i da nema razloga za brigu i ljubomoru. No, nikada se ne trudi dati detaljno objašnjenje koje bi vas umirilo i smanjilo opravdane sumnje. Ovakvim ponašanjem samo se još više odaje i potvrđuje nastale sumnje.

7. Ne želi prekinuti prijateljstvo s njom 

Kada se dogodi da sumnjate u emocionalnu prevaru vašeg partnera i njegove prijateljice i zamolite ga da više ne provodi vrijeme s njom, a on to odbije, možda je došlo vrijeme da dobro razmislite o vašem odnosu i muškarcu,  jer vam je on dao do znanja kako mu je ona ispred vas.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *