Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Boris Banović predstavlja kolekciju

Boris Banović5

Poznati domaći modni kritičar Boris Banović po prvi će se puta naći u ulozi modnog dizajnera na nadolazećem Perwoll FASHION.HR-u te predstaviti ekskluzivnu mušku kolekciju s potpisom autorskog branda 2B Boris Banović, a tim je povodom snimljena i kreativna modna kampanja.

“Inspiracija za kolekciju proizašla je iz činjenice da muškarac današnjice ima zaista zahtjevnu ulogu u društvu, puno se od njega očekuje. Osim da bude uspješan u svom poslu, gentleman, on mora biti i elegantan preko dana, a očekuje se da i navecer bude originalan – klasika sa pomakom. S ciljem da zadovolji te uvjete napravljena je jedna sveobuhvatna kolekcija koja prati životni tempo jednog modernog muškarca. Odjeća je napravljena od vrhunskih vunenih štofova i pamučnih materijala, a posebno se pazilo na detalje i samu izradu odjevnih predmeta”,  pojasnio je Banović.

Kao uvod u reviju kojom će se predstaviti na Perwoll FASHION.HR-u, snimljena je i modna kampanja čiji su protagonisti Nikola Zorotović, Antonijo Zorotović i Ivan Tokmadžić koji utjelovljuju suvremenog modernog muškarca. Kampanju potpisuje Dorijan Klju, styling kose djelo je Katice Topčić za American Crew, za make up se pobrinula Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua-u dok je za styling modela zaslužan sam Banović.

Perwoll FASHION.HR održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija Borisa Banovića  na rasporedu je u petak, 18. listopada, u 19.30h.

Boris Banović4 Boris Banović3 Boris Banović2 Boris Banović1

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *