Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Electrolux i Tea Mamut u Cannesu

168954308JF00039_Gala_DinneElectrolux, trogodišnji partner filmskog festivala u Cannesu, ove godine na renomirani filmski festival vodi poznatu mladu slastičarku Teu Mamut

Electrolux slavi gotovo 100 godina svoje profesionalne izvrsnosti nastavljajući svoju potporu filmskog festivala u Cannesu na koji dovodi svoje partnere – chefove kuhinja kako bi osigurao gastronomsku izvrsnost za sva top događanja i gala večere.

Dijelom ovih spektakularnih događanja i vrhunskih večera u Cannesu, bit će i tim Electrolux Hrvatska koji u Cannes vodi i posebnu gošću – poznatu mladu, uspješnu i talentiranu slastičarku Teu Mamut.

Tea MamutUnutar Electrolux Agora paviljona u Cannesu, izmjenjivat će se nagrađivani tim chefova koji će posluživati goste tijekom festivala, a naš će tim – s Teom Mamut, imati priliku doživjeti zvjezdanu atmosferu i uživati u delicijama slavnih svjetskih chefova. Tijekom dvodnevnog posjeta, kulinarska majstorica Tea Mamut i ostatak Electrolux ekipe isprobat će gastronomske užitke pripravljene na Electrolux uređajima, prošetat će crvenim tepihom i provesti senzacionalnu večer u restoranu Brune Ogera koji posjeduje čak dvije Michelinove zvjezdice! Nadalje, očekuje ih i kulinarska radionica u Electrolux Agora paviljonu gdje će dobiti jednostavne, ali kreativne savjete i naučiti razne kulinarske trikove, a očekuje ih i nezaboravni doživljaj – poseban ručak unutar Electrolux Agora paviljona! Electrolux Agora paviljon najveća je građevina duž Croisette i dom je svih službenih kulinarskih festivala i domaćin čak 45 chefova u najprometnijem periodu sa 120 poslužitelja za 648 gostiju unutar prostora od 1.000 metara kvadratnih.

Naši gurmani i festivalci iz Cannesa će se sigurno vratiti puni dojmova i možda s kojom kilom viška, a zahvaljujući tvrtki Electrolux – bogatiji za jedno nezaboravno iskustvo.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *