Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Donesite pravu odluku!

Dom-MaljakMarija je živjela u svojoj kući 33 godine. Čak i nakon što joj je suprug umro prije 3 godine, ona nije bila u mogućnosti upravljati svojim imanjem. Nedavno je slomila kuk i sada treba pomoć u kretanju. U 85-toj godini, ona više ne može biti sama. Njezina djeca razmišljaju o tome kako da joj omoguće najbolju moguć skrb… Zvuči li vam ovo poznato?

Često se susretnemo s potrebom da naše drage starije i bolesne članove obitelj moramo otpraviti u dom u kojem će im stručno medicinsko osoblje pružiti kvalitetniju i odgovarajuću skrb od nas samih.

Ponekad, odluka o tome gdje i kako skrbiti za člana obitelji treba biti brza.
Na primjer, nakon bolničkog liječenja, kada našim najdražima treba 24 satna njega, a obitelj jednostavno nije dovoljna.

Što su to domovi za starije i nemoćne osobe?

Starački dom, je mjesto za ljude koji ne trebaju biti u bolnici, ali više ne mogu biti zbrinuti kod kuće. To može uključivati ljude s kritičnim fizičkim ozljedama tijela ili vrlo ozbiljnim bolestima, ili one koji trebaju njegu nakon operacije.
Većina domova ima suradnike i kvalificirano medicinsko osoblje na raspolaganju 24 sata dnevno.

Portal glamour.hr predlaže vam Dom za starije i nemoćne osobe Maljak.

Novootvoreni dom za starije i nemoćne Maljak nalazi se u mirnom i zelenilom ispunjenom okruženju na širem području grada Zagreba, izdvojenom od gradske vreve a opet dovoljno blizu za svakodnevne posjete.

Objekt je nov, moderan i potpuno opremljen adekvatnim namještajem – osjećaj topline vlastitog doma! Obiteljski dom za starije i nemoćne prima na stalni i privremeni smještaj pokretne i nepokretne korisnike starije životne dobi. Uz sve navedene usluge nudimo i domaću kuhinju te usluge prijevoza.

Dugogodišnje iskustvo u skrbi za starije i nemoćne garancija je visoke kvalitete usluga koje se pružaju udomljenim osobama.

Nudimo punu 24-satnu njegu i zdravstvenu skrb korisnicima, potpuno prilagođen prostor svim potrebama teže pokretnih osoba, brigu o nepokretnim korisnicima, te sve potrebne usluge od pedikera i frizera, dnevnih novina.

Naša misija je osigurati Vam dostojanstveno starenje uz visoku kvalitetu usluge i obiteljsku atmosferu!

Galeriju fotografija obiteljskog doma za starije i nemoćne Maljak pogledajte OVDJE

 

Dom za starije i nemoćne Maljak
Dubravica 114
Gornji Stenjevec

Telefon: 00 385 95 196 7197
Telefon: 00 385 95 846 2654

Web. http://dom-maljak.comze.com/

E-mail: maljak1985@gmail.com

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *