Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dobro je činiti dobro

pomaganjeUdruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli od 9. do 13. rujna 2013. u Zagrebu organizira Orijentacijski tjedan za brucoše s invaliditetom.

Cilj Orijentacijskog tjedna je uhodavanje brucoša u studentski život i obaveze, utvrđivanje razine podrške koja im je potrebna te upoznavanje s radom Udruge Zamisli. Brucoše koji s nestrpljenjem čekaju početak akademske godine, u sklopu Orijentacijskom tjedna očekuju zabavne radionice i zadaci koji će im pomoći uživjeti se u situacije koje mogu očekivati za vrijeme studiranja. Osim prostorija Udruge Zamisli, budući studenti će imati priliku i posjetiti određene fakultete, studentski dom Cvjetno naselje te uži centar grada, a sve sa svrhom upoznavanja i lakšeg uhodavanja u odrađivanje studentskih obaveza i informiranja. Kroz cijeli tjedan, brucošima koji ovise o pomoći druge osobe podršku će osiguravati njihovi osobni asistenti.

Orijentacijski tjedan 2012“Orijentacijski tjedan važan je za brucoše s invaliditetom. Radionicama i bogatim programom želimo ih upoznati s ljepotama studiranja, savjetovati ih te im omogućiti što bolji start u njihovoj novoj životnoj avanturi – studiranju.” – izjavila je predsjednica Udruge Zamisli Svjetlana Marijon.

Za sva pitanja o mogućnostima sudjelovanja i praćenja Orijentacijskog tjedna Udruga Zamisli poziva brucoše da se obrate Savjetovalištu za mlade s invaliditetom na mail savjetovaliste@zamisli.hr ili broj telefona 01 558 4318.

O  Udruzi Zamisli

Svrha Udruge “ZAMISLI” je promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom i u skladu s tim zalažemo se za donošenje minimalnih standarda u obrazovanju osoba s invaliditetom. Trenutno radimo na razvoju međunarodne suradnje, pripremamo edukativne radionice te radimo na nizu projekata: „Centar podrške osobama s invaliditetom“, „Regionalni info-centar za mlade Zagreb“, „Mala škola kuhanja“, „Slušam, dakle vidim“, “Klub za osobe s invaliditetom NEOVISAN ŽIVOT”, te pripremamo međunarodne razmjene mladih i treninge za osobe koje rade s mladima. Članovi Udruge “ZAMISLI” su osobe koje rade na aktivnostima za mlade s invaliditetom i mladi s invaliditetom. Mlade s invaliditetom se svakodnevno poziva na aktivan angažman u Udruzi.

Za više informacija o Udruzi Zamisli posjetite www.zamisli.hr

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *