Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dj Juice M u Green Goldu

Najpoželjnija svjetska Dj-ica Juicy M u Green Gold Club-u, 15.06.2013.!

Juicy M_Banner_420x595pxNastupala je sa zvijezdama kao što su Black Eyed Peas, Backstreet Boys, Jay Sean, Willow Smith, Afrojack, Skrillex, otvarala je među ostalim i filmski festival u Cannesu a sada stiže u Green Gold Club! Ona je Juicy M i jedna je najuspješnijih i najpoželjnijih ženskih DJ-ica.  Ne propustite novi vatreni party Green Gold Summer Festa uz DJ Juicy M, subota 15.06.2013. u Green Gold Club-u!

Glazbeni stil Juicy M može se opisati kao ritmična eksplozija Hip Hopa, Electro Housea i Pop-a, a dosada su ga slušali posjetitelji najboljih klubova u više od pedeset država svijeta!

Glazbena turneja DJ Juicy M u protekle dvije godine i više je nego impresivna. Nastupala je na 4 kontinenta u najvećim noćnim klubovima i festivalima – 1Oak (New York), Palais Maillot (Paris), M1NT (Shanghai), Nicci Beach (Johannesburg), Wall (Miami), Republiq (Manila), Gatecrasher Festival (Dubai), H2O Full Moon Party (Johannesburg).

Osim glazbenim umijećem, svojom je ljepotom krasila naslovne stranice najpopularnijih svjetskih magazina FHM, Maxim, XXL, Guts i Timeout. Ponijela je i prestižnu nagradu „World’s Sexiest DJ“ na svjetskom DJ Festivalu u Dubaiju 2011.-e. Ona je jedinstveni spoj glazbene vještine, ljepote i energije na plesnom podiju!

Ne propustite nastup DJ Juicy M u Green Gold Club-u, subota 15.06.2013.! Osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem web-a Green Gold Cluba!

http://greengoldclub.com.hr/event.php?eventid=704567346&eventdate=15-06-2013

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *