Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dani otvorenih vrata u McDonald’su

McDonald’s Hrvatska od 6. do 19. svibnja organizira Dane otvorenih vratakada posjetitelji i svi zainteresirani mogu potražiti odgovore na pitanja kakva je kvaliteta namirnica od kojih se pripremaju McDonald’s proizvodi, kako se priprema hrana, kako je organiziran rad u McDonald’su, kako se separira otpad, što je to Crew room i na mnoga druga pitanja. U projektu sudjeluje 15 McDonald’sa u Hrvatskoj, a posjetitelji u organiziranom obilasku pod vodstvom McDonald’sovog voditelja mogu sudjelovati popunjavanjem prijavnice.

mcdonalds-naslovna

„U McDonald’su uvijek slušamo naše goste i želimo odgovoriti na sva pitanja koja imaju o našoj hrani i našem poduzeću. Dane otvorenih vrata organiziramo u sklopu naše kampanje o kvaliteti i transparentnosti kojom želimo poslovanje McDonald’sa približiti našim gostima i široj javnosti te ih informirati o visokim standardima kvalitete, brizi o zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti hrane, organizaciji poslovanja te uključenosti u zajednicu u kojoj poslujemo. Svi zainteresirani imaju priliku vidjeti kako to izgleda  „s druge strane pulta“, rekao je Pavel Pavliček, član uprave i operativni direktor tvrtke Globalna hrana d.o.o. nositelja franšize McDonald’s za Hrvatsku.

 

Od veljače 1996. godine kada je u samom centru Zagreba, u Jurišićevoj ulici otvoren prvi McDonald’s u Hrvatskoj, do danas kada širom Hrvatske posluje već 20 McDonald’sovih lokacija i 8 McCaféa, McDonald’s kontinuirano ulaže u razvoj poslovanja, iz godine u godinu otvaraju se nova radna mjesta i unaprjeđuje ponuda kako bi se gostima uvijek pružilo samo najbolje. Svakodnevno 20 McDonald’sa u Hrvatskoj posjeti više od 32 tisuće gostiju – što je više od 12 milijuna gostiju tijekom godine!

„McDonald’s je izuzetno ponosan na našu hranu, izgled naših objekata i naše djelatnike. Naš prioritet broj jedan je poslužiti svojim gostima sigurnu, izvrsnu i svježu hranu najviše kvalitete. McDonald’sov menu sastoji se od mesa (govedina, svinjetina i perad), ribe, kruha, povrća i mliječnih proizvoda – hrane iz četiri osnovne grupe hrane. Svi podaci o nutritivnim vrijednostima i alergenima nalaze se na našoj web stranici te na poleđini podložaka. McDonald’s prije svega nudi kvalitetnu i svježe pripremljenu hranu“, zaključio jeHrvoje Valent, voditelj odjela razvoja, pravnih poslova i odnosa s javnošću tvrtke  Globalna hrana d.o.o., nositelja franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske.

U McDonald’su navode kako se svaki od njihovih slavnih menija sastoji od svježih sastojaka najbolje kvalitete – hamburgeri su proizvedeni od 100% čiste govedine, pomfrit od 100% krumpira, ulje je 100% biljno ulje suncokreta i uljane repice, File-O-Fish sendviči pripremaju se od ribe koja nosi MSC (Marine Stewardship Certificate) certifikat o održivom izlovu ribe, a sva kava posjeduje Rainforest Alliance certifikat. McDonald’s je prvi u Hrvatskoj, još 1996. uveo HACCP sustav te surađuje isključivo s najboljim dobavljačima koji jamče vrhunsku kvalitetu namirnica, a sustav sljedivosti „od polja do stola“ osigurava da za svaku namirnicu u svakom trenutku znamo njezino podrijetlo, proizvođača i polje na kojem je uzgojena.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *