Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dame na ladanju by Monika Sablić

Monika Sablic 12Kada se prije nekoliko sezona pojavila na pisti SCHWARZKOPF Cro A Porter, splitska dizajnerica Monika Sablić svojom ultra ženstvenom modnom vizijom i talentom,  u vrlo kratkom roku s jasno definiranim modnim stavom stekla je status jedne od najomiljenijih dizajnerica na domaćoj modnoj sceni i sinonim za romantičan stil modnog izražavanja.

S jasno izraženom modnom estetikom i senzibilitetom, Monika svakom kolekcijom ostaje vjerna sebi, ali uvijek progresivna u smislu kroja, kolora i forma. Svojoj publici za ovo proljeće/ljeto 2013. dizajnerica će ponuditi balansirani spoj klasičnog prizvuka sa snažnim retro utjecajem.

Haljine inspirirane poviješću u suvremenoj interpretaciji, oživjele su romantičan duh i vratile u modu bezvremenski stil koji odiše jednostavnošću i ženstvenošću.

Čipkom, svilom i upotrebom organdija naglašava se ženska ljepota, a materijali sami konstruiraju formu slaveći ljepotu ženskog tijela. Nježne i pastelne boje okosnica su ove kolekcije koje na pomalo prikriven način razotkrivaju unutrašnji seksipil.

Svojom modnom pričom Monika nam modom donosi dašak prošlog vremena i još jednom potvrđuje tezu povijesti kao vječne riznice modne inspiracije.

Idiličan ambijent Hotela Park/Split odlično je poslužio kao kulisa ove modne priče gdje glavnu ulogu „Dama na ladanju“ igraju glumica Ana Gruica i sama dizajnerica Monika Sablić. Druženje dviju dama, njihovu ljepotu i modne igre zabilježio je fotoaparatom glazbenik Luka Nižetić.

 

Nova modna kolekcija Monike Sablić od sljedećeg tjedna moći će se nabaviti u ID concept store u Splitu.

 

 

Monika Sablić – „Dame na ladanju“

Fotografije: Luka Nižetić

Modeli: Ana Gruica i Monika Sablić

Kosa: Salon KIKE – Split

Šminka: Ana Grgić

Cipele: Aldo

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *