Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Cure, jeste li spremne za ludu djevojačku?

djevSigurno je svatko od nas barem jednom u životu prisustvovao zabavi koja je u nekom trenutku u potpunosti izmaknula kontroli. Bilo da je riječ o prekomjernom pijanstvu, seksualnim eskapadama ili korištenju ilegalnih supstanci nakon što prođe određeno vrijeme većina se s osmijehom na licu prisjeti ludih noći provedenih s najboljim frendicama uz vječiti komentar „ne mogu vjerovati da sam to bila ja“. Međutim, ono što će glavne junakinje filmskog ljetnog hita LUDA DJEVOJAČKA proživjeti izlazi van svakih okvira onoga što bismo možda željeli da se dogodi i nama. Hit komedija LUDA DJEVOJAČKA u kojoj su glavne uloge ostvarile Scarlett Johansson i Zoë Kravitz u domaća kina stiže ovog lipnja!

djev1Pet najboljih frendica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

Uz Scarlett i Zoë u glavnim ulogama LUDE DJEVOJAČKE pojavljuju se Kate McKinnon, Jillian Bell i Ilana Glazer, a film je režirala Lucia Aniello kojoj je ovo prvi redateljski pothvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U sporednim ulogama pojavljuju se Ryan Cooper i Demi Moore.

Sudeći prema prvoj kino najavi koju ovim putem predstavljamo, a koja je sve samo ne blaga, očito je da pet frendica očekuje uistinu LUDA DJEVOJAČKA.

Hit komedija LUDA DJEVOJAČKA u domaća kina stiže ovoga lipnja!

Kino najava (titlana):

Igra darivanja

Darujemo 5X2 ulaznice za Cinepllex kina u Zagrebu i Splitu. Sve što trebate, ako želite s nama pogledati ovaj film, je da nam na email glam@glam.hr s obaveznom naznakom LUDA DJEVOJAČKA pošaljete svoje podatke (ime, prezime i adresu)  i naznačite u kojem gradu želite pogledati film.

Igra darivanja traje do 12.7.2017.

Sretno svima!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *