Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Crna kuća započinje 2. sezonu

Crna kuća4

Najurnebesniji kazališni spektakl u regiji Crna kuća – mjuzikl u boji vraća se na “daske koje život znače”. Ovu urnebesnu komediju u prošloj sezoni pogledalo je 20.000 gledatelja, a druga sezona započinje 18. listopada u kino dvorani Studentskog centra.

Hoće li neodoljivo zli biskup Hudi napokon pošteno izblagosloviti vješticu Rosu ili će zbog zlih nepodopština ponovo ostati ponižen? Što nam donosi ljubavna priča zaljubljenih Gričanki? Tu je i novo čudo rasplesanog franjevca koji svijetli u mraku te još brojne dogodovštine koje nas očekuju u nastavku čarobne priče Kaptola iz 16. stoljeća.

Jesen u gradu biti će ispunjena pjesmom, plesom, vriskom i intrigama s Griča i Kaptola, novim ljubavnim jadima gričkih šopingholičarki i vještica, pomno smišljenim nepodopštinama zlog biskupa Hudija, te bogatom kostimografijom koja ostavlja bez daha. Zarazan humor, pregršt originalnih glazbenih hitova koji se izvode uživo uz vrhunski bend, do sada neviđeno bogatstvo kostima i majstorska režija jamčili su vrhunsku zabavu protekle sezone, te spektakl koji je udario nove temelje hrvatskog mjuzikla.

Ulaznice za predstavu 18. listopada 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn putem servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra. Sve informacije vezane uz Crnu Kuću i popuste na cijenu ulaznica mogu se pronaći na www.crnakuća.com

 Nema sumnje, lomače se vraćaju na Kaptol. Najurnebesniji kazališni spektakl u regiji donosi nam novu sezonu smijeha i zabave!

 Crna kuća1 Crna kuća3 Crna kuća2

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *