Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Crna kuća postaje međunarodni hit

crna kuca3

Mjuzikl Crna kuća koji bez dlake na jeziku uvijek donosi nova iznenađenja rasprodan je do posljednjeg mjesta! U petak 15. studenog od 19.30 sati u Kino dvoranu Studentskog centra zavirit će gledatelji iz čak 31 zemlje svijeta.

Od Japanaca i Kineza do Rusa i Amerikanaca pa čak i Kenijaca, više od 300 sudionika Inove 2013., jedne od najvećih svjetskih manifestacija koje okupljaju najvrsnije inovatore na svijetu, a koja se održava u Zagrebu, doći će u goste najurnebesnijem i najoriginalnijem domaćem spektaklu Crna kuća – mjuzikl u boji.

Crna kućacrna kuca 2

Svi oni koji ovaj put nisu uspjeli ugrabiti svoje karte za paljenje vještica, neponovljivi ples franjevaca i nepodopštine zloglasnog biskupa Hudija imaju jedinstvenu priliku uživati u obilasku grada i to stopama Crne kuće. Zavirite na trenutak u urnebesni svijet naših junaka, pogledajte pravu kuću biskupa Stjepana prema kojoj je predstava nastala te istinski doživite čarobnu priču Kaptola iz 16. stoljeća.

Crna kuća1 crna kuca Crna kuća2

Iduća kazališna izvedba najgledanijeg mjuzikla u gradu na rasporedu je u petak 06. prosinca 2013.  stoga požurite na blagajnu kina Studentskog centra i osigurajte svoje mjesto što prije.

Ulaznice za predstavu 06. prosinca 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn putem servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni Kina Studentskog centra. Sve informacije vezane uz Crnu Kuću, obilazak grada stopama Crne kuće i popuste na cijenu ulaznica mogu se pronaći na www.crnakuca.com

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *