Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Coded Edge u proljetnom izdanju

0Mladi brand na hrvatskoj modnoj sceni Coded Edge koji su prije pola godine pokrenuli mladi fotograf Jure Perišić i dizajner Silvio Ivkić dobio je svoje proljetno izdanje. Coded Edge u novoj kolekciji Switch ide korak dalje te osim nakita od pleksiglasa donosi i statement pismo torbice u prepoznatljivom stilu.

Coded Edge je našao mjesto u ormarima najpoznatijih hrvatskih trendseterica među kojima su Judita Franković, Petra Nižetić, Ana Bacinger i Barbara Repe, a nove torbice su kao dodatak novoj kolekciji na ovosezonskom Perwoll Fashion.hr-u odabrali poznati dizajnerski dvojac Envy Room.

Nove vizuale je snimo fotograf Jure Perišić, zaštitna lica su manekenke Luna Valas i Tena Majetić iz agencije Talia, a make up potpisuje Bojan Jončić.

Već prepoznatljivom pleksiglasu Coded Edge ovaj put za izradu torbica dodaje nove materijale. Čvrsti neonsko žuti poliamid, crna eko koža te zanimljiva crno bijela varijanta s printom.

U samoj biti kolekciju karakterizira koncept moguće transformacije, zbog čega torbice dolaze u kombinaciji s pleksiglas detaljima koji su izmjenjivi pa se svaka torbica može na nekoliko načina stilizirati. Većina nakita također ima karakteristiku multifunkcionalnosti . Ogrlice se mogu nositi na dvije strane te se tako kombinirati na potpuno različite stylinge.

Fotografije također dolaze u dva dijela od kojih prvi dio prikazuje opušteniju streetstyle / festival varijantu, a drugi dio je pomalo decentniji te smo za njega odabrali odjeću poznate hrvatske dizajnerice Ana Marije Ricov. Fotografije su pokazale kako isti komadi odlično funkcioniraju na dvije različite kombinacije.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *