Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Čarolija glazbe i emocija – Halid Bešlić

unnamedNjegove koncerte najlakše je opisati kroz riječi –čarolija glazbe i emocija. Sve to, ali i više, pružit će vam 10.03. u Dvorani Gradski vrt u Osijeku, kao i 16.04. u Areni Varaždin, legenda Halid Bešlić.

Za koncert u Varaždinu, ali i u Osijeku, gdje ga publika željno očekuje, Halid sigurno smo priprema poseban glazbeni program koji će obuhvatiti njegove najveće hitove kao što su ‘Prvi poljubac’, ‘U meni jesen je’, ‘Čardak’ i ‘Miljacka’. Svoje mjesto, pronaći će i pjesme sa aktualnog albuma ‘Romanija’ u izdanju Hit Recordsa, među kojima svakako treba spomenuti, istoimenu ‘Romaniju’, ‘Sviće zora’, ‘Lavanda’, ‘Sijede’ ali i brojne druge.

Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto za čarobnu večer s Halidom Bešlićem u Osijeku, ulaznicu po cijeni od 100kn potražite putem sustava eventim.hr, a za Varaždinu, ulaznicu po cijeni također od 100kn, osigurajte u sustavima ticketshop.hr ilieventim.hr.

Bogatih četrdeset godina karijere, ispunjenih vječnim hitovima na kojima su odrastale mnoge generacije, garantiraju vam spektakle koji će se pamtiti i o kojima će se pričati.

Ne propustite stoga jedinstveno glazbeno druženje s Halidom Bešlićem, petak 10.03. Osijek, Dvorana Gradski vrt u 20h, te nedjelja 16.04.2017. s početkom u 20h, Arena Varaždin!

Dok čekate Osijek i Varaždin, u najljepšim pjesmama Halida Bešlića uživajte u jednom od narednih koncerata diljem Europe, u Njemačkoj, Nizozemskoj, Luksemburgu ili Austriji:

10.03. Hrvatska, Osijek (Dvorana Gradski vrt)

11.03. Njemačka, Stuttgart (Messe Sindelfingen – Halid Bešlić & Željko Bebek)

17.03. Nizozemska, Geleen (Dvorana Volkshoes)

18.03. Luksemburg, Dommeldange Luxembourg (Rue Nicolas Hein L-1721)

25.03. Austrija, Ried im Innkreis (Jahnturnhalle)

01.04. Njemačka, Löhne (Löhne-Event Center)

16.04. Hrvatska, Varaždin (Arena Varaždin)

 

Foto: Promo Hit Records

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *