Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Izgledajte poput Parižanki uz nekoliko beauty savjeta!

ParizParižanke su nas oduvijek posebno fascinirale i inspirirale svojim jednostavnim i efektnim modnim stilom.

Njihov način života ponekad nam se čini čarobnim, baš kao i način na koji one ističu svoju prirodnu ljepotu. Uz nekoliko savjeta i minimalno truda i vi možete izgledati baš poput Parižanke, a vjerujemo da sve što je potrebno već imate u svojoj kozmetičkoj torbici.

Izgledajte poput Parižanki uz nekoliko jednostavnih beauty savjeta

Njega lica

Parižanke smatraju kako šminka ne bi trebala puno utjecati na vaš prirodni izgled lice, već bi trebala samo istaknuti prirodnu ljepotu. Upravo zbog toga njega lica je ključna. Ako je vaše lice lijepo i njegovano, biti će potrebna minimalna količina šminke kako biste naglasili svoju ljepotu.
Njega lica ovisi o tipu kože, ali postoji nekoliko koraka koji su zajednički za sve tipove kože. Hidratantna krema i krema sa zaštitnim faktorom nešto je što bi svaka žena trebala imati, a odgovarati će i masnom i suhom tipu kože.

Osim toga važna je i pravilna prehrana koja se zasniva na voću i povrću.

Šminku koristite umjereno!

Pravu Parižanku rijetko ćete vidjeti sa puno šminke na licu, one čak rijetko koriste i puder. Njihov način šminkanja usmjeren je na naglašavanje prirodnih crta lica. Ako imate neke nedostatke na svom licu poput malih prištića ili mrljica, jednostavno ih prekrijte korektorom.

Bitno je da se fokusirajte na jedan dio lica

Ako se odlučite naglasiti oči jačom šminkom, onda na usne stavite decentniji ruž. Parižanke rijetko oči stavljaju u prvi plan, osim u posebnim večernjim situacijama. Crvenim ili tamnijim ružem postići ćete pravi pariški izgled.

Isto tako, bitno je pronaći prirodnu nijansu rumenila!

Sve nijanse ružičaste ili narančaste savršene su za prirodni izgled rumenih obraza, samo pazite da ne pretjerate sa nanošenjem.

Posebnu pažnju obratite i na trepavice!

Dobra maskara najvažnija je za svaku Parižanku koja ni do trgovine ne ide bez nje. Isto tako, bilo bi dobro nabaviti i jedan dobar uvijač za trepavice koji će vam pomoći da ih naglasite i podignete.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *