Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Budi model na FotoTvitomaniji

Tvitomanija će od 8. do 12. svibnja biti centar svih događanja na Internetu. Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama okupit će preko tisuću učesnika u hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom,  vjerojatno najljepšem hotelu s pet zvjezdica na Jadranu.

cover

Sudjelovanjem na ovoj konferenciji osigurat ćete sebi nova znanja i poznanstva, ali i odmor kakav zaslužujete. Svi posjetitelji imat će osiguran maksimalan ugođaj u najvećem Spa centru u Europi, raskošnim apartmanima i predivnom ambijentu u kojem je smješten Novi Spa Hotels & Resort i to po fantastičnoj promotivnoj cijeni! Za ukupno 100 eura možete sebi osigurati polupansion za sva četiri dana konferencije. Kotizacije za ovogodišnju Tvitomaniju su besplatne!

cover-big1Na ovogodišnjoj Tvitomaniji značajna pažnja posvećena je baš fotografiji! Fotografija se pokazala kao najmoćniji alat za komunikaciju na Internetu. U ogromnom broju sadržaja koji nam se svakodnevno plasira putem društvenih mreža, naša pažnja se najlakše privuče kvalitetnom i lijepom slikom.

Mario Poje, poznati fotograf koji je svoju slavu stekao baš putem društvenih meža, govorit će o svom uspjehu i podijelit će trikove koje je naučio posljednjih godina. Jedna od tema na njegovoj foto-radionici bit će i modna fotografija. Svi učesnici imat će zadatak da fotografiraju modele u kreacijama modne kuće LunaFotoTvitomanija je natjecanje, a najbolje fotografije bit će objavljene na Facebook stranici Tvitomanije. Segment o fotografiji neće zanemariti i sve popularnije servise Instagram i Pinterest.

Pozivamo sve učesnice Tvitomanije da budu modeli na ovom natjecanju! Djevojke će biti fotografirane u eksterijerima i interijerima fantatičnog odmarališta Novi Spa Hotels & Resort i dobit će adekvatne nagrade. Svoje podatke, dvije fotografije  i konfekcijski broj možete poslati na foto@tvitomanija.me.

Budite i vi dio najvećeg regionalnog skupa i pojavite se na mnogobrojnim fotografijama koje će zasigurno preplaviti sve društvene mreže sredinom svibnja.

Formular za prijavu i sve dodatne informacije o programu, učesnicima i organiziranom prijevozu možete pronaći na stranici www.tvitomanija.me . Prijavite se dok još ima mjesta!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *