Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ekskluzivna muška linija Davida Beckhama stigla u H&M

H&M prodavaonica na Cvjetnom trgu jučer je bila destinacija svih ljubitelja muške mode i zabave koji su uživali u ekskluzivnom pre – shopping eventu na kojem je predstavljena MODERN ESSENTIALS SELECTED BY DAVID BECKHAM kolekcija.

IMGP3702

 

Preko 100 uzvanika iz društvenog života uživalo je u opuštenoj shopping atmosferi, koktelima i odličnoj glazbi. Tom prigodom glazbenik Vlaho Arbulić, glumac Miran Kurspahić, nogometaš Jerko Leko i vaterpolist Andrija Bašić prvi su odjenuli komade iz nove MODERN ESSENTIALS SELECTED BY DAVID BECKHAM kolekcije.

Damir Kedžo

Andrija Basic Miran Kurspahic Vlaho Arbulic Jerko Leko

Tomislav Kliskinic Jure Perisic Marko Sabaric

Ekskluzivan pre – shopping okupio je brojna poznata lica među kojima: Tatjana Dragović, Iva Leko, Ecija Ivušić, Ogi Antunac, Tihana Harapin, Ines Preindl, Damir Kedžo, Mario Možnik, Sonja Kovač, Duško Modrinić i brojni drugi.

Stilska ikona David Beckham snimio je najnoviju H&M-ovu kampanju za proljeće 2016. pod nazivom Modern Essentials selected by David Beckham. Reklama je snimljena na ulicama Lisabona na kojima David shvaća da svi žele biti odjeveni kao on. Kampanja kreće 18. veljače na televiziji i u kinima, kao i online na hm.com.

To je druga Davidova suradnja s redateljem Fredrikom Bondom u kojoj se nastavlja tema posljednje reklame s komičarom Kevinom Hartom odjevenim isto kao David. U novom filmiću David izlazi iz hotela da bi otkrio kako su svi oko njega odjeveni kao on, uključujući djecu na skejtovima, bebu, bakicu, baš svakog čovjeka u gradu. Filmić će popratiti kampanja za tisak koju je snimio Mario Sorrenti.

Kampanja je usredotočena na Davidovu ulogu stilske ikone milijunima muškaraca širom svijeta. U Davidovu slučaju radi se o miješanju tradicionalne muške mode sa svježim idejama koje unaprjeđuju modu. Komade koje nosi u filmu odabrao je sam David iz kolekcije Modern Essentials i savršen su primjer njegova bezvremenog stila.

david_beckham_for_HM

david_beckham_for_HM2

„Uvijek se sjajno zabavim snimajući kampanje za H&M. Zbilja razumiju moj stil i moj smisao za humor. Bilo je sjajno odjenuti elegantne komade kolekcije Modern Essentials i istodobno se dobro zabaviti“, kaže David Beckham.

Kampanja donosi najnovije iz kolekcije Modern Essentials selected by David Beckham. Svake sezone David odabire omiljene komade iz H&M-ove muške kolekcije Modern Essentials oblikujući garderobu od uobičajenih komada i novih klasika na koje se muškarci mogu osloniti cijele sezone. Nova kolekcija bit će dostupna u svim H&M-ovim trgovinama s muškom odjećom u dva navrata – 18. veljače i 10. ožujka – i online.

Foto: press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *