Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Bira se hrvatska predstavnica za svjetski izbor World Top Model!

Desetak modnih agencija poslale su predstavnice na finalni izbor na kojem će se odabrati hrvatska predstavnica, a koja će nas predstavljati na svjetskom izboru World Top Model u Rimu. Finalni izbor u Hrvatskoj na kojem će se izabrati hrvatska predstavnica, održat će se u nedjelju, 11. listopada 2015. u 20 sati, u hotelu Sheraton u Zagrebu. Hrvatska će pobjednica uz medijsku promociju dobiti i mnogobrojne nagrade sponzora, a jedna od važnijih je stipendija poslovnog učilišta, kao i osobni automobil na korištenje.

umah-wtm-croatia

U međunarodnom stručno – ocjenjivačkom žiriju će biti vlasnik svjetske licence, predstavnik jedne od najboljih modnih agencija Europe (Major model management) iz Milana, strani novinari, kao i najznačajnije osobe iz modnog svijeta naše zemlje. Glazbeni gosti na eventu su Miroslav Škoro, Begini i Pamela Ramljak.

Krapinsko – zagorska županija, Općina Krapinske Toplice i Aquae Vivae – Krapinske Toplice su prepoznali važnost projekta, preuzeli domaćinstvo i organizaciju priprema finalistica izbora World Top Model Croatia, kao i  posebnih gošća, pobjednica – izabranih predstavnica Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije i Crne Gore. Djevojke će kroz nekoliko dana, od 07. do 10. listopada posjetiti destinacijske turističke lokacije i znamenitosti Krapinsko – zagorske županije, te napraviti razna foto i video snimanja.

Sve detalje s pripremama djevojaka u Krapinsko – zagorskoj županiji, kao i samog finalnog izbora u Zagrebu možete pratiti na službenoj facebook stranici  World Top Model Croatia.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *