Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Bioenergija – prirodni način izlječenja

Kada smo išli raditi interview sa gđom. Veselkom Praljak, nismo niti pomišljali da će nas dočekati vesela, nasmijana žena koja zrači posebnom energijom.  No gđa. Veselka uz to što je profesionalka, zrači onom prpošnom posebnom životnom snagom, koja naprosto napuni cijelu prostoriju. Čuli smo za nju preko prijatelja, te nas je zainteresirala metoda liječenja bioenergijom, jer su kod nas u Hrvatskoj prethodile razne emisije na televiziji liječenja tom metodom, na čijem je čelu gdin. Zdenko Domančić. Bioenergija je nešto što je poznato već godinama, no tek kada se neki vid liječenja razvije i evoluira, o njemu se počne i kvalitetnije razgovarati.

Kada smo krenuli postavljati pitanja, zaista nas je puno toga zanimalo. Gđa. Veselka je zapravo ispričala jednu priču kako bi nam stvari bile jasnije, gdje kaže:

Alternativne metode liječenja su se pojavile kada se pokazala potreba za pomicanjem znanstvenih granica i priznate su od Svjetske zdravstvene organizacije 1976. godine.

Cilj terapija metodom Zdenka Domančića je smanjenje i odstranjivanje zdravstvenih problema i obogaćenje čovjekove osobnosti, a bioterapijsko liječenje temelji se na spoznajama prirode, te je unutar tridesetak godina pomogla milijunima oboljelih. Današnja klasična medicina se također zanima za ovu metodu liječenja, jer je uspješnost metode dokazana ozdravljenjima i najteže oboljelih.

Bitno je da se zna da je tijelo energetski sustav, koji je u konstantnoj interakciji sa svojom okolinom koja ga okružuje i mijenja. Zbog te činjenice postoje razumljivi procesi oživljavanja oboljelog informativnog toka, na kojima se temelji liječenje Zdenka Domančića.

Pristup bioterapiji moguć je isključivo nakon prethodno obavljenog pregleda i postavljanja dijagnoze kod vašeg liječnika.

Naime, bioterapija u suradnji s klasičnom medicinom omogućuje prevenciju i liječenje fizičkih i psihičkih bolesti, a terapija se izvodi (u trajanju) od četiri dana i ovisno o potrebi se može ponoviti. Terapije se provode u skupini i za svakog se pacijenta individualno proučava njegovo zdravstveno stanje obzirom na prethodno postavljenu medicinsku dijagnozu.

Dolaze mi razni ljudi sa svakojakim problemima i bolestima! Od alergija, epilepsije, migrene, glavobolje, do neuromuskularnih i neuroloških bolesti, bolesti sa srcem, unutarnjim organima, rakom, tumorom i bolestima vezanih za ženske i muške spolne organe.
Nije lako ispočetka ljudima shvatiti da je čovjekov organizam stvoren da liječi sam sebe, te se sve prepreke i odgovori nalaze u samom čovjeku, te da mu povremeno treba pomoći bioterapijom, ali s vremenom to prihvate, te je i samo izliječenje brže i lakše!Za sve je potrebno vrijeme, ali i pozitivna energija i misao, te je ona upravo najbitnija kako bi se došlo do uspjeha!Slovenija 035Već pred sam kraj razgovora, došao je i jedan gospodin koji je imao dogovorenu terapiju! Smjeli smo prisustvovati, te vidjeti o čemu se zapravo radi! Najveća je radost kada se u nekih oboljelih vide pomaci na bolje i subjektivno i objektivno u liječničkoj dokumentaciji! To je ono što me pogoni naprijed i što mi daje posebnu novu snagu, kaže gđa. Veselka!Nadamo se i vjerujemo da će gđa. Veselka koja je učenik gdin-a Zdenka Domančića sa službenom diplomom, pomoći mnogim ljudima koji su bolesni ili ih muče razni problemi, a ne znaju kako bi ih rješili!

Svi vi kojima je pomoć potrebna, slobodno se javite na broj telefona, te se konzultirajte i dogovorite za sastanak.

A mi se zahvaljujemo gđi. Veselki na ugodnom i korisnom razgovoru u kojem nam je približila sebe i ono u čemu je ona dobra!

Kako ona kaže; Volim raditi ono u što vjerujem i ono što može pomoći ljudima! To me čini sretnom i ponosnom!

Za sve detaljne informacije na  kontakt telefon: 091 15 77 980

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *