Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Bali-beg veličanstveni!

Burak_Özçivit_3Od kada se pojavio u seriji Sulejman Veličanstveni, neustrašivi Jarac u horoskopu, Burak Özçivit (rođen 24.prosinca 1984.) postao je najpopularniji glumac diljem svijeta. Cijela ženska populacija u Republici Hrvatskoj zna tko je Bali- beg Malkočoglu, markantan glumac koji je definitivno zasjenio popularnog Halita Ergença.

Glumio je već prije u nekoliko serija koje su ga proslavile poput “Zoraki Koca” i “Küçük Sırlar”, a turska serija Sulejman Veličanstveni učinila ga je poznatim u cijelome svijetu. Naime, ovaj šarmantan glumac je bio model prije nego što je krenuo u glumačke vode. Osvojio je titulu za Top- modela Turske, a zatim je počeo dobivati razne ponude vezano uz glumu. Burak ustvari nikad nije mislio postati glumac, no uz brojne pohvale, očito je shvatio da mu to ide puno bolje nego što je mislio.

Razna nagađanja o tome da je ovaj glumac gay, totalno su neistinita. No, drage naše, nažalost vas opet moramo razočarati. Neodoljivi Burak u vezi je sa Ceylan Çapa, kćeri poznate turske dizajnerice.

I na kraju, moram priznati da nikada nisam mislila da ću biti zadivljena sa muškarcem koji nosi halje i brkove, ali sada mogu sa izuzetnim divljenjem definitivno reći samo jedno: Što je muškarac bez brkova?!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *