Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Mislav Bago – novinar regije

Mislav Bago, urednik i reporter na Novoj TV, dobitnik je prestižne nagrade za novinara regije koju dodjeljuje Europski pokret u BIH.

Mislav Bago (1)‘Gospodin Mislav Bago je kao novinar iskazao visoku razinu profesionalnosti i hrabrosti obrađujući teme i područja koji duboko zadiru u pitanja bitna za demokratizaciju društva regije i ubrzanje procesa EU integracija zemalja u regiji, čime je postao uzor i primjer za sve kolege u novinarskoj branši, te u znatnoj mjeri dao doprinos podizanju razine profesionalnosti područja u kojem djeluje i radi’, stoji u objašnjenju nagrade koje potpisuje Predrag Praštalo, predsjednik Europskog pokreta u BIH.

Europski pokret je organizacija osnovana 1948. godine i od tada igra bitnu ulogu u procesu europske integracije, utječući na europske institucije i institucije država članica EU. Danas djeluje u 41 državi i u 20 međunarodnih organizacija. Nagradu za novinara regije Mislav Bago primit će na svečanoj dodjeli u srijedu, 8. svibnja u Prnjavoru, BIH. Tako će se pridružiti listi uglednika čiji je rad ova organizacija nagradila priznanjem, među kojima je i predsjednik RH Ivo Josipović koji je 2011. nagrađen zbog svoje uloge u pomirenju naroda i promociju regionalnog partnerstva u procesu europskih integracija.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *