Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Arena centar poziva na “Plaža party”!

Arena Centri ovog ljeta organizira ljetne aktivnosti ispred centra koje će po provjerenom receptu uključivati mnoštvo interaktivnih i zabavnih sadržaja, od koncerata, smijeha, društvenih sadržaja i sl.., a održavat će se na plaži ispred Centra s pravim pijeskom, ležaljkama za plažu i suncobranima. U suradnji sa stand-up comedy klubom Studio smijeha organizirane su igre graničara i„Čovječe, ne ljuti se“ s pravim igračima- ljudima. Posjetitelje očekuje i odbojka na pijesku, izrada kula u pijesku, ali i veseli ljetni latino i samba ritmovi, ponajprije u koncertnom nastupu Ricarda Luquea.
Vruće ljeto u Zagrebu? Mi nudimo pravo osvježenje!“, slogan je ljetnog PLAŽA programa koji u organizaciji Arena Centra započinje već ovog vikenda, 15. i 16. lipnja 2013., te će se kontinuirano održavati tijekom cijelog srpnja i cijelog kolovoza, svake subote i nedjelje u poslijepodnevnim satima.
U sklopu programa Plaža Party 2013. Arena Centar za nadolazeći tjedan, od 17.06.-21.06. najavljuje LJETNI KAMP u organizaciji škole za strane jezike Porta Vitae saškolom bowlinga, jezične, likovne, lutkarske i druge radionice, dječje predstave, glazbene i sportske sadržaje.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *