Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Partijanje na Jadranu ne prestaje

PHO_0776Nešto se čudno događa na DJ pultu NOE, kluba koji bez dvojbe nosi etiketu jadranskog hita sezone. Čudan je to spoj energija u tom metru kvadratnom na kojem stoji DJ i pažljivom selekcijom glazbe pali plesni podij. Naime, uobičajeno trajanje DJ setova u slučajevima kada u klubovima gostuju velike zvijezde iznosi tri, ili četiri sata. Zaista će rijetko koji DJ razvući svoj nastup na pet sati.

U NOI se mijenjaju postojeća nepisana pravila. Joris Voorn je svirao osam sati u komadu, Sven Vath je svirao osam sati u komadu, i obojica su sa smiješkom napuštala pozornicu.

A jučerašnji nastup Simona Marlina iz legendarnih The Shapeshiftersa zaista će ući u legendu. Naime, Simon se pojavio shrvan virozom, unaprijed se ispričao što će njegov set trajati svega pola sata, zbog iznimno lošeg zdravstvenog stanja. Malo iza ponoći se popeo na DJ pult i tamo ostao – punih pet sati. Kako je podij pod njegovim nogama gorio, tako je, izgleda, sve više zaboravljao na virozu.

NOA djeluje ljekovito na svakog dobronamjernog partijanera ili turista koji se u njoj pojavi.

I sinoć se u klubu dala primijetiti čitava plejada poznatih lica javnog života. Bila je tu Žanamari Lalić s novim momkom, Rene Bitorajac i Mario Petreković u društvu svojih prelijepih boljih polovica, te mnogi drugi.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *