Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vamp Lidija Bačić osvaja estradu

Lidija_Bacic_2Provokativna zafrkancija oko opijanja i zavođenja u pjesmi “Whiskey”  splitsku pjevačicu Lidiju Bačić vinula je među najtraženije zabavljačke pjevačice ove jeseni. Na mnogim narodnim feštama i proslavama Lidija je zato postala prava estradna zvijezda, a po broju pregleda na YouTube-u, preko pet milijuna za “Whiskey” i s više od 200 tisuća obožavatelja na Facebooku, opasno se približila svojoj glavnoj konkurentici, a u privatnom životu, bliskoj prijateljici, Jeleni Rozgi.

- Kad sam vidjela što na tržištu prolazi, nije mi dugo trebalo da odlučim u kojem smjeru ću dalje razvijati moju estradnu karijeru i ponosna sam što je publika to prepoznala. Drago mi je kad me uspoređuju s Jelenom Rozgom, ali svaka od nas ima svoj put iako, čini mi se, dijelimo istu publiku.

Lidija_Bacic_1 U narednim tjednima želim iznenaditi obožavatelje jednim novim, sexy vamp stilom, a i novim pjesmama koje radi provjeren tim autora Denis Dumančić, Branimir Mihaljević i Boris Đurđević na čelu sa čuveni ‘hit makereom’ Fayom, istaknula je Lidija.

Svoje brojne obožavatelje na društvenim mrežama krenula je zagrijavati novim vamp fotografijama, a kako Lidijin “Whiskey” podiže atmosferu na mnogobrojnim koncertima u Hrvatskoj i Sloveniji, možete pogledati u slijedećem videu

Foto: Danijel Galić

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *