Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ah ti muškarci…

Ne mogu a da se ne zapitam – zar smo zaista sve toliko slične?

Jason Statham_Iskreno vjerujem da i žene u ratnom pojasu Gaze more isti problemi. Je li zvao, je li poslao poruku, šta on misli? Sviđam li mu se, voli li me?… Nevjerojatno je koliko mi žene energije trošimo na tako naoko ne bitnu i blesavu stvar.

Proputovala sam pola svijeta, upoznala sam milijun žena… i sve imaju isti problem. NJEGA!

Gospodin ON, savršen sa svim manama i nedostacima, koji su baš tako slatki, niti u najluđim noćnim morama ne može dokučiti što je to u njenoj glavi.

S obzirom da je ON savršen, onda moramo biti i mi, zar ne, pa to je tako logično!

Ne poznajem ženu koja zbog jednog običnog muškarca nije prošla strašni teror depilacije vrućim voskom i to na mjestima koja bi trebala biti rezrevirana samo za nju i njega i, eventualno, ginekologa.

Čupamo obrve, rašpamo nokte, peglamo kosu, izgladnjujemo se do besvjesti, nosimo uske cipele i neudobno donje rublje, nanosimo sto i jednu kremu i to sve za malo njegove pažnje… Svaka koja kaže da to radi zbog sebe – laže!

A i ta laž, za nas žene je kao da smo rođene s njom… Vjerujte mi na riječ, lažemo čim zinemo.

Sigurno ste nas sto puta čuli da kažemo: Ne, ne sviđaš mi se, ne, ne zanimaš me, glup si, ružan si, ideš mi na živce, ne ne želim biti s tobom, ne nedostaješ mi, našla sam boljeg! Sve laž do laži… I to samo zato jer su nas od malena učili da trebamo biti hard to get cure, jer ko bi normalan bio sa ženom koja odgovori onako kako se trenutno osjeća?

Mi smo u stanju njegovu banalnu izjavu poput: „sviđaš mi se“ i „volim te“, pretvoriti u  teoriju zavjere kakvu ni Stanjin i Putin zajedno ne bi mogli smisliti. I onda počinje hladni rat.

A u tom ratu sve je dozvoljeno. Od špijuniranja svake tri sekunde njegov facebook, instagram, twitter, what’s app, viber…  naravno,  da vidiš kad je bio on line, do pretrage po njegovoj frend listi s kim je bio i tko su mu novi frendovi…  ne daj bože da na listu NJEGOVIH frendova dođe neka sisata, polugola plavuša…  Rat u kojem ratujemo same sa sobom, može na odvesti pravo u Vrapče.

A On? Što da On misli na kraju? Da ima posla s neurotičnm osobom? Ne, niti slučajno, on nju treba osvajati, kao Sancho Panza vjetrenjače, jer drugog načina, očito, nema. Barem ne za pravoga muškarca.

Melita

Foto: službena stranica Jason Statham

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *