Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

9 sexy tajna koje muškarci žele da znate

muškarac_gol_krevet_seksDečki su nam se otvorili i rekli nekoliko stvari koje nikada ne bi rekli svojim djevojkama u lice. To što su oni podijelili sa nama, učinit će sex boljim za oboje.

Dečki ponekad vole grubo

Ivan (24) iz Zagreba kaže da se napali kada je njegova djevojka gruba. „Volim kada me povuče za kosu!“, priznaje Ivan. Povlačenjem za kosu, dečki se osjećaju kao da su cure stvarno u tome. Ne morate se pretvarati, ali ako to zbilja želite, samo naprijed: Provucite svoje prste kroz njegovu kosu i privucite ga k sebi.

Vaš dečko želi probati analno

„Većina dečkiju želi imati analni sex“, priznaje Mihael (21) iz Osijeka. A ako vas oni ne pitaju za to, znači da još nisu probali. No vjerojatno žele probati. Dakle, ako ste vi također zainteresirani, a vaš dečko to nije spomenuo, slobodno vi iznesite taj prijedlog. Vaš dečko će vam zahvaljivati.

Dečki se stvarno pitaju je li njihov penis premali

Vi mislite da će brige o veličini penisa prestati kada ga oni počnu koristiti redovito, ali ne mora uvijek biti tako, kaže Danijel (20) iz Splita. „Jedina stvar za koju dečko želi da bude velika kao i penis je njegov ego,“  kaže on. „Recite mu da je odličan, da je savršeno to što radi ili da nikada niste iskusili bolje. I bez obzira da li je penis od vašeg dečka ogroman ili nije, pobrinite se da on zna kako vi mislite da je najveći koji ste ikada vidjeli.“

Muškarci vole kada žena voli svoje tijelo

Kruno (32) iz Zagreba, kaže kako djevojka s kojom je hodao šest mjeseci , nikada nije skidala svoj grudnjak u spavaćoj sobi, jer se bojala da mu se neće svidjeti njezine grudi. „To je uništilo mnogo zabave,“ kaže on. „Osjećao sam se ne samo kao da je ona nesigurna, nego je njoj također bilo neugodno pokazati pravu sebe preda mnom.“ U trenutku žara, zadnja stvar koju će muškarac primjetiti su nedostaci na ženinom tijelu- stoga bi ih i vi trebale ignorirati. Muškarci to rade!

On želi izgledati sexy za vas

Nekada se čini da većina dečkiju kada se sprema za spoj, samo uskoči u tuš i možda, ako ste te sreće, stavi na sebe neki odličan deodorant. Ali budite uvjerene, oni ipak brinu o sebi- i vole kada vi to primijetite. „Svi znamo da cure vole komplimente, ali dečki ih također cijene,“ kaže Alen (29) iz Karlovca. „Samo sitnice poput „dobro izgledaš večeras“ ili „sviđa mi se tvoja majica“ mogu puno značiti i još više nas oraspoložiti.“

Udobno može biti sexy

Naravno, čipkaste stvari su vruće, ali vjerovale ili ne, čak i vaše najudobnije pamučne gaćice mogu biti dovoljne da se dečko zainteresira. Marko (34) iz Zadra, kaže da on stvarno uživa gledajući svoju suprugu kako juriša po spavaćoj sobi u sivim pamučnim gaćicama koje pokrivaju većinu toga. „Pamučne gaćice i kratka majica su jednako sexy kao i donje rublje, samo na jednostavniji način,“ kaže on.

Muškarci vole kada im pošaljete neočekivanu fotografiju- čak i kada ste potpuno obučene

„Mi smo generacija koja voli slikati sama sebe,“ kaže Borna (26) iz Osijeka. „Ne bojte se poslati sliku iz vedra neba. Čak i ako vaša kosa ne izgleda fenomenalno.“

sto_muskarci_zele

On želi (ne, on treba) znati da ga želite

Ako niste do sada shvatile, evo udarnih vijesti: „Dečki mogu biti osjetljivi i nesigurni kada je riječ o sexu. „Kada vaš dečko aludira na sex, a vi mu ne date barem neke naznake da to isto želite i volite, mogli biste ga slomiti,“ kaže Krešimir (23) iz Zagreba. „Dečki žele znati da vas napaljuju.“ Stoga ako niste dobrog raspoloženja, dajte mu do znanja da to nije ništa osobno.

Dečki u krevetu najviše žele povjerenje

Danijel (20) iz Varaždina, kaže kako ne vidi smisao da se u krevetu bude plašljiv ili sramežljiv: „Oboje smo ondje da se zabavimo! Budite glasni, zabavite se i opustite, a ako želite probati nešto novo, recite to naglas. Dečki su uvijek otvoreni za probati nešto novo. Od svih situacija u kojima možete glasno izreći svoje mišljenje, zašto to ne bi bilo pod plahtama.“ Ima smisla za nas.

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *