Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

5 ženskih “nedostataka” privlačnih muškarcima

nedostaciČesto ih se sramimo, a nismo  ni svjesne da mogu biti privlačni! 

Svi smo mi u potpunosti različiti i nikada ne možemo generalno govoriti o tome što je nekome privlačno ili što se nekome sviđa, ali možemo govoriti o onome šta je većini muškaraca privlačno.

Sitni nedostaci poput trbuščića kojih se većina žena srami, većini muškaraca  zapravo su privlačni. U nastavku ćemo se osvrnuti na nekoliko sitnih nedostataka vezanih uz fizički izgled kojih se žene srame, a ne bi trebale.

5 ženskih “nedostataka” koji su privlačni muškarcima 

1. Maleni trbuščić

Većina muškaraca složila se  kako im je maleni ženski trbuščić puno više privlačan od potpuno ravnog trbuha. Iako se velik broj žena srami svog trbuščića, muškarcima je jako simpatičan i privlačan.

2. Pjegice 

Pjegice su nešto što muči velik broj žena i većina njih  želi ih sakriti, ali muškarcima je ova posebnost i neobičnost kod žena jako zanimljiva i slatka.  Ako je žena lijepa i njegovana pjegice će samo nadopuniti njezin izgled i dati joj dodatan šarm.

3. Prirodna kosa

U današnje vrijeme žene se upuštaju u razne tretmane farbanja i uređivanja kose kako bi izgledale ljepše i privlačnije.  No, muškarci vole prirodnu kosu, bez pretjeranog oblikovanja i uljepšavanja. Važno im je da je čista i uredna, a najviše vole lijepi miris.

4. Prirodna ljepota 

Velika većina muškaraca smatra kako su žene koje se manje šminkaju puno privlačnije od onih koje pretjeruju. Nisu svima privlačne umjetne trepavice, nokti ili ogromna količina šminke na licu.

5. Nizak rast  

Djevojke koje su niske većinom su nesigurne jer bi željele da su barem koji centimetar više nego što jesu. No, nekim muškarcima visoke djevojke nisu posebno privlačne i više pažnje obraćaju na žene nižeg rasta. Isto tako, neki smatraju kako su niže žene ženstvene i sofisticirane.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *