Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

5 stvari koje bi žene trebale znati o muškarcima

5 stvari koje bi žene trebale znati o muškarcimaMnogi muškarci kažu kako su žene teške i komplicirane za razumjeti, ali postoje neke stvari koje žene ne znaju o muškarcima i isto tako im je teško shvatiti pojedine stvari kod muškaraca.

Žene su mnogo bolje kada u pitanje dolazi izražavanje emocija, ali i muškarci ih imaju, samo im je ponekad teško pokazati ih. Oni jednako kao i žene, mogu osjetiti izdaju, prevarevaju i u dubini duše patiti, samo što to ne pokazuju na isti način kao što to radi ženska populacija.

Postoji nekoliko stvari koje žene ne znaju o muškarcima, a svakako bi trebale znati.

1.  Sreću pronalaze u malim stvarima

Da li ste ikada obratili pažnju na njihov izraz lica kada igraju neku igricu ili gledaju neki sport kao što je na primjer nogomet? Ako jeste, onda ste sigurno vidjeli koliko oni uživaju u tome. Ako muškarcu skuhate njegovo omiljeno jelo, on će zasjati od radosti i biti će jako zahvalan na vašem uloženom trudu, iako jelo možda i nije ispalo najbolje.

2. Nemaju svi  loše namjere

Možda ste imali tu nesreću da susrećete samo one muškarce koji vam slamaju srce, lažu vas i varaju, ali to ne mora značiti da je svaki muškarac baš takav. Isto tako, muškarci bi mogli reći da su sve žene loše samo na osnovu jednog ili dva loša iskustva u životu. Svatko od nas imao je loše iskustvo, ali to ne znači da trebamo suditi na temelju tog iskustva svim ostalim ljudima i misliti da su loši.

3. Cijene svoju obitelj

Naravno da on voli svoju obitelj i biti će spreman učiniti sve kako bi je usrećio i nasmijao. On se također prema svom mlađem bratu ili sestri ponaša jako zaštitnički i štiti ih kao vlastitu djecu.  Želi opravdati nade i očekivanja svojih roditelja i ono što su oni učinili za njega.

4. I muškarci znaju biti emotivni

Oni također znaju zaplakati kada su povrijeđeni, samo što oni ne voli da ih netko vidi kako plaču jer je to za njih znak slabosti. Muškarci znaju biti jako emotivni i nesigurni. Od njih se mnogo očekuje u životu, tako da se i oni  ponekad boje da neće moći ispuniti sve ono što se od njih očekuje.

5. Mogu biti izuzetno odani

Kada muškarac iskreno voli, on je veoma odan. Vjerojatno ste primijetili kako muškarci imaju jako puno prijatelja iz djetinjstva, to je upravo zato jer su odani jedni prema drugima. Kada muškarac iskreno voli ženu, on će se truditi zaštiti je i osigurati da se ona osjeća sigurno karaj njega, i nikada joj neće dati povoda da  sumnja u njegovu ljubav i odanost prema njoj.

 

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *