Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

30. siječnja veliki Tinder Party u klubu Moon!

moonlight boogie TINDER

Tinder je aplikacija za upoznavanje ljudi s ciljem pronalaska partnera za spojeve. Za razliku od nekadašnjih spojeva, koji su se dogovarali preko chata, Tinder je nemoguće otvoriti bez profila na Facebooku što ljudima daje neku sigurnost, donekle. Jer ako naiđete na nekog manijaka ili luđakinju, policija im lakše može ući u trag. S druge strane, aplikacija je dovoljno diskretna i ne ometa Vašu privatnost. Spojevi se dogovaraju iskuljučivo na obostrani interes, tako da najčešće rezultiraju sretnim završetkom.

tinder1

Točnije, Tinder s fejsa povlači ime, godine, interese koje ste naveli, šest fotografija na kojima ste označeni, a vi ga potom dodatno možete uređivati, dodati ili maknuti fotografije ili pak dodati nekoliko rečenica u kojima ćete još nešto otkriti o sebi.

Tinder2

Potom Tinder, putem geolokacijske usuge, traži sve muškarce, žene ili oboje (kako označite u postavkama ili kako ste prethodno označili na Facebooku) te vam u špilu fotografija nudi ljude, također korisnike aplikacije, koje je pronašao u radijusu koji sami odaberete. Ako Vam se osoba ne sviđa, jednostavno klikneš gumbić predviđen za to i Tinder Vam ju više nikada neće pokazati. Ako Vam se pak ta osoba sviđa, odaberte taj gumbić i čekate… Osoba koju ste “lajkali” neće vidjeti da ste to napravili sve dok i sama ne stisne “lajk” na tvojem profilu, a ako se to dogodi, aplikacija vam omogućava da počnete komunicirati putem poruka.

Najbolji dio od svega je što možeš u tajnosti iskazati da ti se netko sviđa, a on to neće saznati osim ako i sam ne kaže da je osjećaj obostran.

Tinder aplikacija u svijetu ima preko 50 milijuna korisnika, a u vrlo kratkom razdoblju, Tinder manija zahvatila je Hrvatsku i regiju. Velik interes doveo je i do organiziranog okupljanja i druženja uživo – dogovoren je prvi veliki Tinder Party.

MOON club

Održati će se u zagrebačkom noćnom klubu Moon, u subotu 30. siječnja. Standardan program Moonlight Boogie, predstavlja svoju posebnu inačicu u formi Tinder Partyja.

Malo smo detaljnije škicnuli i uočili da je vijest o okupljanju na partyju također objavljena na još jednom party portalu, pa možemo zaključiti da se tog dana okupljaju svi zaljubljenici ove aplikacije iz Zagreba i okolice. Prema nekim naznakama (lajkovi i komentari fanova), dosta prašine se diglo i u regiji, tako da se očekuje i dosta gostiju izvan Zagreba.

Prema tome, možemo očekivati dobru zabavu, druženje, ples i zavođenje…

MOON club 1
Zabavljat će Vas zagrebački DJ, MC i TV voditelj, Emilio Dalbello. Pripremio je odličan r’n'b mashup set koji ćete još dugo pamtiti, a zavodljivi ritmovi držat će Vas na podiju do ranih jutarnjih sati.

Odletite i Vi na “Mjesec” u subotu 30. siječnja na okupljanje avanturističkih korisnika Tinder aplikacije, uživajte u zavodljivim r’n'b ritmovima, plešite, zavodite, budite zavedeni… Moon club Zagreb prepun Tinder avanturista Vas očekuje. Za više informacija i za rezervacije nazovite: 091 3666678.

Foto: press

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *