Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

30. rođendan Riječkog karnevala

karneval7Svjedoci smo jedne novije povijesti karnevala koji se veže za 1982. godinu. Međutim, postoje već prvi pisani zapisi još od 15. stoljeća gdje se spominju maškare u našem gradu, što znači da grad Rijeka ima višestoljetnu tradiciju maškaranja. Zapisi navode i jednu interesantnu činjenicu …grad je bio sav pod maskama i nije bilo gledalaca. Pa da bi opet bar tako bilo…

Karmelino poziva djecu i ostalo pučanstvo Rijeke i okolice

 

DJECA PLEŠU POD MASKAMA – I DIO

MJESTO DOGAĐAJA: KORZO, GLAVNA POZORNICA ISPRED ROBNE KUĆE RI

VRIJEME DOGAĐANJA: 09.02.2013, TOČNO U PODNE (12.00 SATI)

VRIJEME TRAJANJA: OD 12 DO 14 SATI

Drage mame tate, tete, strine, bake, none i nonići!!!!!! Maškarajte se, maškarajte i svoje klince i klinceze, prošećite se do korza u jutarnjim satima, kavica, sokić, pokoji kolačić, šoping i to može. Bit će maškarane jote i maneštre, a onda točno u podne…

Na glavnoj pozornici plešu djeca po maskama iz plesnog centra Beat, super dance, plesni studio Queen, plesni studio Porto Ri, Divaz zumba Opatija,plesni centar Jet Set, Andrea zumba Centar Rijeka.
Pridružite nam se, veselimo se zajedno , budimo dio jedne velike brojne maškarane obitelji i slavimo.

RIJEKA PLEŠE POD MASKAMA – II DIO

Na glavnoj pozornici nastavljamo slaviti 30. rođendan karnevala

Karmelino poziva cijenjeno pučanstvo isključivo pod maskama da dođe u večernjim satima (od 20 do 24) na Korzo, naravno, kako tko može : neki vozilicom, neki letilicom , a neki možda i na metli.. i da feštamo.

Da ne bi bilo hladno, ugrijat će nas vreli ritmovi plesnih škola Klara Jet Set, Super Dance, vokalno plesna skupina Fame, plesna skupina Porto Ri, zumba Divaz Opatija, Locco zumba , argentinski tango i neizostavni flash mob Udruge za bolji svijet sa mladima iz srednjih riječkih škola.

 

Pogledajte kako je to izgledalo na Salsa Split Karnevalu 2012.-e g.

NADAJMO SE SAMO DA ĆE I NEBO BILI NAŠ VELIKI SAVEZNIK

UDRUGA „KARMELINO“ I ZUMBA ANDREA CENTAR

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *