Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Valentinovo među nebeskim zvijezdama

Horoskop_Kllea1Mjesec nam je 4.2.2014. g. iz  Škorpiona ušao u odaje Strijelca, pa vjerujem da će mnogi među vama biti optimistični, puni elana, željni kretanja, možda neki odu i na put, ali ipak na snazi nam je još uvijek  i bit će slijedeća dva-tri dana konjunkcija Marsa i Neptuna ( pisala sam već o ovom magijskom zagrljaju) pa je potreban oprez.. možete očekivati, ovisno gdje ste, maglu, vlažno vrijeme, snijeg, a pripazite i naravno da lose ne procijenite situaciju, odnos i slično.

Magijski zagrljaj Neptuna i Marsa

Venera nam je u Vodenjaku gdje na neki način traži svoje oslobađanje  uživanje  originalnost, ali i slobodu… nađite neki balans i nemojte pretjerivati u bilo kojem smislu… nemojte ovih dana ništa, ni nikoga stavljati na pijedestal, jer bi se mogli vrlo brzo razočarati  isto tako u financijskim prilikama budite oprezni,nemojte ulaziti u sumnjive dilove, partnerstva i ulaganja…

Koristite maštovitost, kreativnost, inovativnost… i naravno poboljšanje ljubavno - seksualni život

Neptun je na djelu… sve se vrti oko Ribica, Neptuna…ljubavi, ali one vise… uzvišene… tu su naravno uvijek i mogućnosti razočarenja, iluzija, ali naravno bit je na traženju istine, istine o sebi, istine o ljubavi koju imamo… dajemo… primamo…

Još uvijek je na snazi zagrljaj Marsa i Neptuna, u odaje Riba i pridružiti će se i  Merkur… i sve će se još vise nekako utajnoviti ovaj mali stelij u slijedećih par dana će vam donijeti možda neko tajno ljubavno pismo, onako anonimno… neki će se možda medu vama tajno zaljubiti… kako god bilo, koristite ovu umjetničku notu za stvaranje… što god to vama bilo….

Nadam se da lijepo sanjate ovih dana. Jer sa ovim jakim potpisom Riba zasigurno ćete imati jake snove, a ponekad ćete imati osjećaj sa Merkurom u Ribicama da plovite posebnim vodama. Naravno neki medu vama koji su prijemčiviji, koji već imaju naglašenog Neptuna ili Merkura u Ribama, zauzet će svoj oblak gore negdje i pokušati ne silaziti jedno vrijeme :-) Merkur nam je u Ribama do 14. travnja :-) i ovdje ce imati svoju prvu retrogradnost od 23.02.-17.03… ali o tome ću više kada dođe vrijeme za to.

6.2. 2012. je na snazi  stelij Merkura, Neptuna i Marsa, zato pripazite kako vozite, izbjegavajte neke bitne odluke, a ako baš morate, provjerite najmanje tri puta. Preporučamo vam da iskoristite ovu konfiguraciju za kreativnost, maštu, te obavezno zapisujete snove, možda se i ostvare.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *