Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

2015 – Godina velikih preokreta

Poznati televizijski voditelj TV emisija Astro Show, koja se emitira na RTL-u, Dennis Nusret Jašerevski, otkriva nam kakva će nam biti 2015 godina.

Dennis_Nusret_JasarevskiVeć sam krajem 2014 godine upozoravao, da će nam ova godina donijeti mnoštvo velikih promjena, kako na globalnom, tako i na osobnom planu. Ova će godina biti VELIKI PREOKRET i velika PREKRETNICA pogotovo za sve one, koji su se na bilo koji način našli već nekoliko puta pred zidom te porazmislili o svojem životu, istinski si priznali neke momente koji su bili rezultat njihovih koraka i sada su na neki način „spremni“ prihvatiti što će im donijeti ova 2015. Godina godina u kojoj već na početku vidimo da se na političkoj sceni događa da je Hrvatska dobila po prvi puta Predsjednicu što već itekako naglašava da se u bazi i korijenu događaju drastične promjene…. Promjene će se događati i nama, najmanjim ljudima, jer koliko mi bili veliki, još uvijek smo ustvari jako jako maleni ispod ovog velikog ogromnog nerazumljivog nama kozmosa, koji sve regulira karmički ili sudbinski za pojedinačno svakog od nas je zapisao određenu putanju i put na kojem želimo mi ili ne učinit ćemo i sresti određene situacije i momente s kojima ćemo se ili morati izboriti ili ih prihvatiti već iz gore navedenog stajališta AKO smo dotakli razgovor sami sa sobom o ŽIVOTU i kao ćemo taj naš život učiniti lakšim, jednostavnijim, ljepšim, zanimljivijim i boljim.

U Siječnju do 15. imamo mogućnost da otpustimo repove koje vučemo iz proteklih godina. Možemo ostaviti iza sebe ono nešto što nas „boli“.

Svi Zračni znakovi – Blizanac, Vaga, Vodenjak – ove će 2015. godine imati jako prožimanje duše i odluka koje će ih „stiskati i gurati“ da učine nešto za svoju dušu što do sada nisu imali hrabrosti, vraćanje i raščišćavanje situacija događat će im se iz prošlosti, te će morati jako brzo raščlanjivati i prihvaćati ili otpuštati, kako situacije tako i ljude oko sebe i prihvaćati nove izazove, pred koje će biti postavljeni i odluke će univerzum od njih očekivati promptno, inače u suprotnom će im se dogoditi da im „ ode baba s kolačima“ te da se nađu u situaciji koja će im zagarantirati još nekoliko godina do okrugle brojke njihovog života da bi postigli upravo ovo što im se nudi u ovoj godini. Mnogima slijede rastave braka, veza a onima koji su to ostavili iza sebe ova će godina u drugom kvartalu polovice godine, donijeti istinski ono što žele, baš onako zanesenjački i za što ako su „spremni“ mogu reći da je plod njihove tuge iza njihS obzirom da su rođeni intelektualci te su skloni apstraktnom razmišljanju i idealizmu ova će ih godina protresti da budu upravo jako razumni i prizemljeni- najviše će ih ova godina iznenaditi u materijalnim, poslovnim i obiteljskim aspektima pa im preporučujem da na ta područja obrate pažnju.

Svi Zemljani znakovi – Bik, Djevica, Jarac – bez obzira koliko su usmjereni na materijalno, ove će 2015. Godine biti u situaciji da se napokon emotivno skrase ili pobjegnu iz ludnice njihovog materijalnog zemljačkog života i to je za njih ove godine najveći izazov i zadaća kroz koju će zasigurno većina njih prolaziti usprkos njihovim materijalnim vezanjima, odluke bi im trebale biti nematerijalne i nefizičke prirode, jer će im se dogoditi upravo to da će imati osobnih problema sa zdravljem i novcem što za njih predstavlja ponajveću katastrofu gledajući njihovu realnost i hladnoću. Većina zemljanih znakova ove će godine proći kroz rastavljenje od članova obitelji, sastajaće se s činjenicom da život ne traje vječno i biti će zaokupljeni novim početkom života ali kroz rastavu od bliskih im osoba koje će fizički preseliti u drugačiju dimenziju. To će za većinu njih biti također iskušenje da porazmisle o onom gore pisanom, emocijama, da omekane ove godine, prihvate život takvim kakav je ne misleći tvrdoglavo da mogu nekoga mijenjati ili probuditi ako to nije vrijeme za njega. Preporučujem zemljanim znakovima da više ove 2015. Godine obrate pažnju na sebe i svoje emocije, iako glase kao sebični, sada neka to i budu, ali u onom toplom a ne hladnom obliku.. izaći iz ljušture samotnjaka i šutljivaca, koji samo u određenim momentima progovore, kada je već voda dosegla do grla i da balans između umjerenosti i harmonije – materijalnog i emotivnog ove godine stave na prvu točku prioriteta jer bi im se upravo to moglo obiti o glavu da ponovno ostanu sami i pustinjaci u duši.

Svi vodeni znakovi – Rak, Škorpion, Riba – ove će 2015. Godine imati najsnažnije aspektiranu partnersku energiju. Brakovi Veze, djeca, obitelj, te će s te strane, ako su imali loše aspektirane prošle godine, ove godine imati naplatu kroz osmijeh i radost, jer su zasigurno prožimali i pojeli sve emocije koje su bile loše. Ova godina je najsnažniji preokret za njih i na životnom polju Baze stanovanja i življenja, tako da će mnogi vodeni znakovi ove godine imati i preseljenja i nova staništa u kojima će graditi topli dom, a ako ne onda adaptacija postojećeg u kojemu žive i bacanje svega staroga iza sebe… Vodeni će znakovi ove godine morati paziti ozljede i promet, ne aspektirani ekshibicionističke pothvate kroz sportove koji su nagli i brzi. Obavezno pripaziti na solarni pleksus – trbušnu šupljinu i zglobove. Oni koji su u braku i dugogodišnjim vezama odnose s partnerima koji bi se mogli pojaviti kao „treća“ osoba dovesti do stanja prijateljstva, bez skrivanja od bližnjih, jer bi im se moglo „nakačiti“ da su varali ili bježali iz osnove i doma što će rezultirati kontra efektom onog gore pisanog. Preporuka Vodenim znakovima ove godine u prvoj polovici mirujte i uživajte u toplini vašeg doma sa sobom i obitelji a kada izađe sunce, ne biti ni jedan sunčani dan u kući na zatvorenom…puno zraka, sunca i druženja. Putovanja aspektirana ove godine vodenim znacima itekako donose rasterećenje te prihvatite sve ponude ma koliko vam se činile besmislene i lude….donijet će vam nove vidike nove ljude i mogućnosti nove zarade.

Svi vatreni znakovi – Ovan, Lav, Strijelac – za vatrene znakove ova godina je godina izlaska iz ograničenja i godina u kojoj će mnogi vatreni znakovi shvatiti, da se daju bezgranično, jer drugačije ne mogu i neumiju, a dobijaju jako malo nazad ili nikako i to će biti klik promjene njih samih prema sebi ali i prema njihovoj okolini. Vatrenim znakovima će ova godina biti odlučujuća i za Emocije i novac i karijeru i zdravlje i obitelj i kao da je ova 2015 godina „ napala“ vatrene, da se rasplamsaju do kraja ali još nije vrijeme, jer da bi bili to što jesu, njima treba SUNCE i toplina…

Kad smo već kod topline, vatrenim znacima će ova godina donijeti na poklon i razočaranja i boli, jer će mnogi od njih koracima koje su činili u proteklim godinama, a pogotovo u drugoj polovici 2014. Godine biti primorani shvatiti veličine grešaka, koje su učinili prema nekom tko je njima „važan“ te se s time sastati i prihvatiti u sebi, jer će biti na neki način u životnom kavezu, ako nisu razriješili zadnjih 6 mjeseci 2014. godine a i mnogo godina ranije, svoje odnose ali u ljubavnom i emotivnom životu. Ove godine vatrenim znakovima slijede putovanja ali ne toliko velika koliko puno malih…. iskorištavanje svih potencijala je vatrenim znakovima ove godine jako bitno kao i podrška koju će dobijati od svojih najbližnjih. Karijere se vežu za mijenjanje radnog mjesta stvaranje nečeg vlastitog, osamostaljivanje i rast u svakom obliku, kako emotivno, tako i materijalno. Preporuka vatrenim znacima da ove godine budu ono što jesu. Ne posustati zbog emocija koje su neuzvraćene. Raščistiti s osobama koje nisu zaslužile vašu pažnju i vrijeme dignuti glavu i dati i pružiti slobodno ruke onima koji to zaslužuju, a to će vatreni znati najbolje – onima koji se tu i kada je loše i koji daju potporu i žrtvu. Bez žrtvovanja okoline i najbližih prema njima, vatrenim znacima ova godina bi mogla biti čisti zatvor koji bi mogao prouzročiti i psihičke probleme. Još jedna preporuka, vatra se gasi vodom ili zemljom; samo obratite pažnju što i odakle gori, da ne bi poslije zrak bio pun dima i jako zagušljiv gašenjem vaše vatre.

 Dennis Nusret Jašerevski

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *