Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

2. Festival čokolade Zagreb Chocofest

ČOKOHOLIČARI OPREZ – NAJSLAĐI FESTIVAL PONOVNO SE VRAĆA U ZAGREB!

chocofest22. Festival čokolade Zagreb Chocofest ponovno dolazi u Zagreb od 9.-14.veljače 2013. na Trg bana Jelačića!

Svi ljubitelji ovog tamnog užitka ponovno će doći će na svoje od 9. do 14. veljače 2013. kada će se i ovaj put pod pokroviteljstvom Gradonačelnika g. Milana Bandića, Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba održati 2. regionalni festival čokolade „Zagreb Chocofest“. Nakon fenomenalnog uspjeha 1. Zagreb Chocofesta koji je okupio više od 300.000 posjetitelja i proizvođače iz pet zemalja, najbolji domaći i svjetski proizvođači čokolade ponovno će prezentirati svoju ljubav i vještinu u izradi čokolade!

Na Trgu bana Jelačića, od 9. do 14. veljače 2013. posjetitelji će moći vidjeti kako se izrađuje čokolada, degustirati i kupiti proizvode od čokolade, igrati se čokoladom, kuhati, naučiti kako napraviti vlastitu čokoladu kod kuće, sudjelovati u prezentacijama, radionicama, uživati u vrhunskim čokoladnim delicijama koje pripremaju najbolji hrvatski Chefovi, uživo pratiti nastanak umjetničkih djela od čokolade u izvedbi studenata ALU iz Zagreba, a bit će organizirana i humanitarna akcija.

U programu i zabavnim radionicama uživat će sve generacije, od djece do onih najstarijih. Program događanja na Zagreb Chocofestu pratite na www.zagreb-chocofest.hr i www.facebook.com/ZagrebChocofest

Festival čokolade pruža priliku proizvođačim i ljubiteljima čokolade da se izravno povežu u jednoj slatkoj, dražesnoj i svima bliskoj priči – priči o čokoladi. Ona je jezik koji razumiju svi, bez obzira na dob, spol, rasu, religiju, podrijetlo…. Ona je hrana, lijek, afrodzijak, umjetnost, industrija, užitak, ovisnost, opsesija … Ukratko, čokolada je ljubav! Kroz svoju 3000 godina dugu povijest neprestano je, na razne načine povezivala ljude,a nekada je čak bila sredstvo plaćanja umjesto novca i zlata.

choco

Brojni veći i manji proizvođači čokolade iz Hrvatske i zemalja regije, poznati svjetski čokoladni brendovi, slastičari i Chefovi predstavit će svoje proizvode u festivalskom šatoru i demonstrirati izradu čokolade kroz Cooking show – kuhanje uživo pred publikom.

Organizirat će se niz degustacija i drugih aktivnosti, kao npr. predavanja nutricionista o ovoj jedinoj dozvoljenoj ovisnosti, sljubljivat će se vino i čokolada, bit će organizirane čokoladne tematske večeri u poznatim restoranima, a Chocofest card – posebna festivalska kartica pogodnosti omogućit će svojim vlasnicima niz popusta, pogodnosti i sudjelovanje u nagradnoj igri Zagreb Chocofesta sa brojnim vrijednim nagradama.

Više o Zagreb Chocofestu možete pratiti na adresi http://www.zagreb-chocofest.hr i Facebook-u na http://www.facebook.com/ZagrebChocofest

 

 

One Response to 2. Festival čokolade Zagreb Chocofest

  1. pigalle Siječanj 31, 2013 at 6:16 pm

    i mi se pridružujemo…njami

    Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *