Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Želite vitku i zategnutu figuru?

Med2_Želite li zablistati za Valentinovo i izgledati savršeno u večernjoj toaleti svakako su tretmani Med2 Contourom rješenje za Vas. Med2 Contour je, bezbolan, siguran, ugodan i iznimno učinkovit tretman. Niti jedan uređaj za neinvazivno oblikovanje tijela nije izazvao toliko pažnje jer je prava alternativa liposukciji a jedini s FDA odobrenjem. Med2 Contour djeluje na obujam u prosjeku 2,5 cm po tretmanu, na celulit, zateže i pomlađuje kožu i naravno oblikuje tijelo. Za vrijeme tretmana se rabi posebno ulje koje izuzetno djeluje na kožu a sam tretman potiče cirkulaciju u koži i potkožnom tkivu te stvaranje fibroblasta važnih za stvaranje kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, neophodnih za održavanje elastičnosti kože.

Tretmani se rade svakih 7 dana i već nakon prvog su vidljivi rezultati a pet ih je dovoljno da preoblikujete tijelo. Ovaj uređaj rabi nisku i visoku fokusiranu ultrazvučnu frekvenciju koja omogućuje duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo a da pritom ne oštečuje krvne žile i vezivno tkivo. Produkti koji nastaju razaranjem masnih stanica uslijed tretmana izlučuju se putem limfnog sustava u idućih nekoliko dana, pa je idealno nakon tretmana odraditi limfnu drenažu kako bi se ubrzao proces eliminacije toksina iz organizma. Ovim tretmanom možemo tretirati unutarnju i vanjski stranu bedara, trbuh, stražnjicu, bokove i ruke.

Prema godišnjem izvješću Udruženja američkih estetskih kirurga, najizvođeniji nekirurški tretman uklanjanja masnih stanica u Americi u 2013. godini, koji je dostupan u Institutu zdravlja i ljepote Dharma, bio je – Med Contour (u SAD-u nazvan Vaser Shape).

  • Odmah vidljive rezultate – u prosjeku smanjenje obujma od 2,5 cm nakon prvog tretmana
  • 100 % siguran – potvrdila najrigoroznija agencija na svijetu za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja – FDA approved!
  • Ugodan – najugodniji tretman oblikovanja tijela. BEZ VREMENA OPORAVKA – takozvani “IN & OUT” tretman ili “lunch break” tretman
  • Dokazano najbolji tretman oblikovanja tijela na svijetu.

Rezervirajte svoj tretman na vrijeme i zablistajte.

Institut ”Dharma”, Centar zdravlja i ljepote

Hondlova 2a, Zagreb

Tel. 098 864 858

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *