Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ljeto u Clubu Circus!

IMG-20170619-WA0008Zagrebački Club Circus, mjesto u kojem zabava ne poznaje granice, u petak, 30.6.2017. otvara ljetnu sezonu sa programom “Večeri prijatelja” u sklopu kojeg će nasrupiti fantastični glazbenici iz susjedne države, popularna Aleksandra Marijanović I simpatični Nemanja Staletović.

Lijepa Aleksandra Marijanović, ne tako davno, 2013.g., nastupila je u popularnom srpskom glazbenom showu Zvezde granda, u kojem je otkriven njen glazbeni talenat. Ova simpatična studentica DIF-a, ne skriva svoju ljubav prema glazbi I scenskim nastupima, a njenu čaroliju na sceni imati ćemo prilike vidjeti u duetu s kolegom Nemanjom Stalenović.
Nemanja je popularni srpski pjevač, vlasnih hitova: “Kršim, lomim”, “Neverna”, te mnogih dueta poput: “Bolje mi je” kojeg izvodi sa Šakom Polumetom, “Opet ja” duet sa DJ Kix & DJ Zoka. I mnogih drugih.
Međutim, coveri koje izvodi sa svojom kolegicom Aleksandrom polučili su nevjerovatan spoj savršenog glazbeno -scenskog nastupa u kojem ćemo moći uživati 30.6.2017. zahvaljujući zagrebačkom Clubu Circus.

Ulaz je slobodan, a za sve dodatne informacije posjetite službenu Facebook stranicu kluba Cirkus, a za revervacije I informacije nazovite na br. mob. 091 282 8278.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *