Zaprešić boys objavili spot za novu navijačku pjesmu “Opijen Tribinama”

Nakon prvog samostalnog singla “U porazu i pobjedi”, posvećenog Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji uoči EURA 2012, Zaprešić boysi su uoči kvalifikacijske utakmice za SP 2014 između Hrvatske i Srbije predstavili pjesmu “Opijen tribinama”

Upravo kroz video spot ove pjesme dečki su htjeli dočarati navijački život – kako izgleda kada se tisuće ljudi stope u jedno i dijele istu emociju, a u tome su im pomogli i sami navijači tako što su slali svoje navijačke trenutke u oblicima videa.

Kako izgleda kad su navijači „Opijeni tribinama“ pogledajte na linku:

Redatelj spota je Ivan Dražić iz grupe Connect koji je vrlo uspješno pokazao „redateljsko oko“ u posljednjem video spotu Connecta za pjesmu „Ljubi me budalo“ dok je spotom „Opijen tribinama“ samo potvrdio talent i za ovaj vid umjetnosti.

Glavni motivi spota su tribine i navijačko ludilo a osim navijačkih trenutaka koje su slali sami navijači, u spotu se prikazuje nastajanje same pjesme te prisjećanje Zaprešić boysa na neka davna putovanja. Snimanje spota odvijalo se u studijima Oxygen i Alfa Film.

Zapresic boys 3

‘Kao i naš zadnji spot, ovaj je obilježilo zajedničko druženje, zahtjevno snimanje i nabrijavanje za nadolazeću tekmu. Spot je ustvari jedan presjek odnosno priča o tome kako inače nastaju navijačke pjesme u našoj ”radionici”. Prisjećajući se zajedničkih putovanja i avantura pokušali smo do
Autor teksta je Marko Novosel, a glazbu, aranžman i produkciju potpisuju Bojan Šalamon Shalla i Zdeslav Klarić.čarati odakle tolika inspiracija za navijačke pjesme, te smo željeli probuditi taj osjećaj ljubavi i adrenalina u svima drugima. Spot je obogaćen snimkama sa samih utakmica, nadamo se da će se svi pravi navijači prepoznati u njemu a da ćemo svi zajedno u petak 22. ožujka biti ”opijeni tribinama” – opisuju Zaprešić Boysi.

Zaprešić boyse možete pratiti na Facebooku
i na Youtube kanalu

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *