Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Žene sa velikom guzom su pametnije!

 velika_guzaZnanstvenici s Oxford sveučilišta vodili su nekoliko zanimljivih istraživanja koja su ispitivala povezanost ženskih oblina s kvocijentom inteligencije i općenitim zdravljem žena. Rezultati ovog neobičnog istraživanja pokazali su da su žene sa stražnjicom većom od prosjeka inteligentnije te da, sukladno tome, imaju više vjerojatnosti stvoriti inteligentnije potomstvo.

Osim što su žene s oblinama inteligentnije, ispostavilo se da su i zdravije od žena s malom stražnjicom. Iako je najbolje nemati višak masti u tijelu, ako ga već imate, najbolje je da je on u predjelu stražnjice i bokova. Kaže Dr. Michael Jensen, ravnatelj endokrinologije klinike Mayo u Minnesoti da žene s oblinama imaju nižu razinu kolesteorola i njihov organizam lakše prerađuje glukozu što rezultira sniženim rizikom od nastanka dijabetesa i srčanih bolesti.

Stoga, imate li i vi veliku guzu, nemojte očajavati – veće su vam šanse da budete zdrave, a osim toga, nitko se ne bi trebao sramiti pokazivanja vlastite inteligencije.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *