Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Još samo par dana do Depeche Mode

Započeo je tjedan u kojem će Depeche Mode zasvirati u Areni Zagreb i u gradu se osjeća koncertno uzbuđenje. U image004, 23.svibnja, Depeche Mode će još jednom podići na noge sve prisutne u Areni Zagreb!

U nedjelju, 19. svibnja, održali su koncert u Beogradu. Kao i na svakom koncertu – atmosfera je bila odlična od samog početka. Obzirom da im je to bio prvi nastup u Beogradu, opravdali su sva očekivanja. Oko 30 00 ljudi na beogradskom Ušću ovacijama je pozdravilo svaku pjesmu!

U Zagreb dolaze četvrti put, a svaki puta oduševe te publika želi – još. Za svaki zagrebački koncert se traži ulaznica više. U Arenu Zagreb dolaze 23. svibnja, a prije Zagreba stanica na turneji je Budimpešta. Na europskom dijelu turneje imat će ukupno 34 koncerta. Turneja je započela 4. svibnja u Francuskoj. Uz najveće hitove iz dugogodišnje uspješne karijere, izvode i nove pjesme kojima promoviraju svoj trinaesti studijski album – Delta Machine. Dosada održane koncerte su uglavnom započeli s pozdravnom pjesmom “Welcome to My World”. U dva sata nastupa ne izostavljaju svoje najveće hitove poput “Angel”, “Walking in My Shoes”, “Precios”, „Enjoy the silence”, “Personal Jesus” i „Goodbye“.

U Areni Zagreb imaju posebne goste za predgrupu: Diamond Version.
Diamond Version je suradnički projekt koji čine dvojac Alva Noto i Byetone te japanski umjetnik Atsuhiro Ito, poznat po korištenju Optrona – modificiranih fluorescentnih cijevi kao izvor zvuka. Zajedno stvaraju intenzivan i elegantan elektronički show.

Depeche Mode, bend koji je redefinirao shvaćanje glazbe, jedan od najuspješniji elektronskih bendova svih vremena, ponovo dolaze u Hrvatsku! Do koncerta je ostalo još samo nekoliko dana. Za koncert u Areni Zagreb koji će se održati 23. svibnja još uvijek ima ulaznica za tribine. Ulaznice za fan pit i parter su odavno rasprodane.
Ovo su prvi njihovi nastupi uživo nakon iznimno uspješne 2009/2010 Tour of the Universe za vrijeme koje su svirali na 142 koncerta diljem svijeta te oborili rekorde prodaje s više od 2.5. milijuna prodanih ulaznica. Obilježavajući preko tri desetljeća na vrhu glazbenog obzora, s više od 100 milijuna prodanih albuma.
Ulaznice za koncert u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr.
Cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA: 800 kn
TRIBINA DOLJE: 500 kn
TRIBINA GORE: 400 kn
FAN PIT: 400 kn – RASPRODANO!
STAJANJE: 350 kn – RASPRODANO!

Za svaki njihov koncert u Zagrebu se traži ulaznica više.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *