Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zagreb IN Style u sigurnim rukama!

klemmDok će modeli, dizajneri i svi drugi koji su uključeni u organizaciju i provedbu Zagreb IN Stylea brinuti o tome da posjetiteljima osiguraju spektakularan doživljaj, prekaljeni profesionalci iz KLEMM SIGURNOSTI, respektabilne tvrtke za tjelesnu i tehničku zaštitu, brinut će o sigurnosti posjetitelja i aktera te osigurati da cijeli događaj prođe u najboljem redu!

KLEMM SIGURNOST d.o.o. za tjelesnu i tehničku zaštitu jedna je od vodećih tvrtki u Hrvatskoj koja se bavi poslovima tjelesne i tehničke zaštite osoba ili imovine. Tvrtka je osnovana 2003. godine, a na svojim počecima zapošljavala je svega 14 ljudi. Tijekom godina, tvrtka je prerasla u veliku kompaniju koja danas zapošljava više od 800 ljudi diljem Hrvatske, a osim Zagreba ima sjedišta još u 10 gradova, te se pozicionirala kao lider u branši s ciljem povećanja zadovoljstva korisnika usluga.

KLEMM SIGURNOST implementirala je normu ISO 9001:2008 – upravljanje kvalitetom. Glavni kapital i komparativna prednost KLEMM SIGURNOSTI njihovi su zaposlenici koji se kontinuirano stručno usavršavaju i educiraju kako bi mogli kvalitetno odgovoriti na zahtjeve klijenata različitih profila.

Zahvaljujući profesionalnosti i fleksibilnosti zaposlenika kao i kontinuiranom provođenju zacrtanih ciljeva, KLEMM SIGURNOST postao je najpoželjniji partner u Hrvatskoj za poslove tjelesne i tehničke zaštite osoba ili imovine čije usluge koriste mnogobrojne domaće i strane kompanije kao i privatne osobe.

Veliku pozornost KLEMM SIGURNOST posvećuje društveno odgovornom poslovanju i socijalnoj osjetljivosti koja se realizira kroz podupiranje projekata od značaja za širu društvenu zajednicu te pomaganje potrebitih.

Posjetitelji, uzvanici, modeli, dizajneri, djelatnici – spokojni! Imovina – zaštićena! Zagreb IN Style – osiguran! :-)

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *