Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Urasli nokti više nisu tabu tema!

kaja_Ljeto nam poolako, ali sigurno kuca na vrata. Uskoro ćemo iz debelih zimskih čarapa, cipelica i čizmica, uskočiti u lagane natikače i sandale.

Dolazi nam vrijeme kada više ne možemo skrivati stopla. Sada nam stopala dolaze u prvi plan.

Nedavno smo pisali o važnosti njege stopala i noktiju tijekom hladnih zimslih dana, no poučeni iskustvom, i prvim toplim sunačin zrakama, to je vrijeme kada pedikerski saloni imaju nevjerovatne gužve, jer bi svi čudom izgledali lijepo i njegovano. Iako smo se svjesno zanemarivili tijekom zimskih mjeseci. Ponavljanje je majka znanja, pa ću vam još jednom ponoviti zašto je važno voljeti i njegovati sebe i svoje tijelo.

Važno je shvatiti, razumjeti i primjeniti vrlo važnu životnu činjenicu.

Morate sebe voljeti i staviti sebe na prvo mjesto. To ne znači da morate biti sebićni i/ili zli, to je pozitivna vrlina kojom dokazujete svemiru , sebi i ljudima oko sebe da ste vrijedni svog života. Jer, ako ne volite sebe, kako možete očekivati da vas netko drugi voli? Ljubav prema sebi je polovina vašeg zdravlja i ljepote. Ostatak je pravilna briga o svojem fizičkom, mentalnom i duhovnom zdravlju. Briga o svojem tijelu, vrlo je važa aspekt svačijeg života. To je hram naše duše kojeg moramo držati urednim i njegovanim.

Posjeti kozmetičkim salonima, morali bi vam preći u rutinu kao i preventivni odlasci lječniku, ginekologu ili stomatologu.

No, vratimo se mi našim stopilima i kako ih pravilno pripremiti za sandalice.

Naravno da su stručnjakinje za njegu stopala u kozmetičko studiu Kaja zapravo čarobnice, koje magičnim rašpicama probude vaša stopala iz dugog zimskog sna.

Međutim, nakon teške i debele obuće tijekom zimsikih mjeseci, česta pojava na stopalima, osim gljivica, o kojma smo nedavno pisali, su i urasli nokti.

kaja_2Urasli nokti se uredno i lako mogu israviti i dovesti u red ako ste na redovitoj pedikuri stopala svaka tri do četri tjedna.  No, ako niste, vjerovatno ste u problemu i osjećate grozne bolove na nožnim prstima i nijedna vam obuća nije ugodna.

No, tome je došao kraj jer u kozmetičkom Studiu Kaja imaju inovativno riješenje kako da trajno isprave urasle nokte u samo par tretmana. Riječ je o najovijem svjetskom trendu – Lift up!

  •        Lift Up je profesionalni UV/LED gel sustav za ispravljanje uraslih noktiju.
  •        Lift Up omogućava pedikerima bezbolno i estetski najprihvatljivije rješenje za bolne, zakrivljene nokte, uz vidljive rezultate već nakon  prve primjene.
  •         Lift Up već nakon prve primjene “širi” nokat već za 2 mm, omogućavajući trenutno olakšanje kod urastanja noktiju, bilo na rukama ili na nogama.

Lift Up sustav omogućava da sa terapijom uraslih noktiju krenete već na ljeto, bez gubljenja estetike noktiju, tj. bez vidljivih špangi, uz trenutno olakšanje boli i uz predivne nalakirane nokte trajnim lakom. Tako ćete bezbrižno dočekati zimu sa zdravim i lijepim stopalima.

***

Kozmetički salon Kaja nalazi se u Zagrebu, u Horvaćanskoj 156,

a sve informacije i rezerveracije termina možete dogovoriti na br.tel. 092 501 7774

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *