Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Tony Cetinski planira koncertne spektakle

Tony Cetinski

Ulaskom u Novu 2016. sve su bliže datumi koje svakako morate zaokružiti na svojim kalendarima te biti u pravo vrijeme na pravom mjestu. Nakon što je u protekloj godini singlovima ‘Mjesečar’ i aktualnim ‘Vjera Nevjera’ poharao top liste, regionalni kralj popa kako ga mnogi nazivaju u ovoj godini generacijama obožavatelja donosi ono što najviše vole, novi album i live nastupe u najspektakularnijim dvorana regije.

Jedinstveni koncertni velemajstor tako će nakon šest godina ponovno nastupiti u zagrebačkoj Areni, na Dan žena 08.03.2016.!

Tri dana prije, 05.03. Tony će sigurni smo ispuniti i Beogradsku Kombank Arenu. Dva koncerta spektakla u dvije najveće regionalne dvorane, to svakako mogu samo vrhunski glazbeni majstori.

Dodajmo ovome kako je Tony ponovno pokazao svoju veliku humanitarnu stranu, tako će jedan euro od svake kupljene ulaznice za zagrebački koncert biti doniran u fond Međunarodne organizacije Europa Donna, za kupnju aparata za jednokratno zračenje žena oboljelih od raka dojke.Ulaznice za oba koncerta osigurajte putem sustava Eventim.

A dok čekamo zagrebački i beogradski koncert svjetlo dana trebao bi ugledati i novi album, a sam Tony ističe, ‘Miro Buljan i moja malenkost marljivo radimo na novom albumu. Pjesmom ‘Vjera Nevjera’ još jednom smo željeli pokazati da će novi album i u produkcijskom smislu biti novi stari Tony.’

U iščekivanju novih vijesti iz ekipe Tonya Cetinskog uživajte u singlovima ‘Mjesečar’ i ‘Vjera Nevjera’ u izdanju Hit Recordsa.

Foto: press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *