Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lisinski pleše pod maskama

Tradicionalno, najzabavniji i najraskošniji maskenbal u gradu Zagrebuodržat će se u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
lisinski
U Velikoj dvorani nastup će obogatiti grupa Colonia s karizmatičnom i uvijek za najbolje provode zaslužnom pjevačicom Indirom.
Za sjajan glazbeni ritam i ples pod maskama pobrinut će se DJ MAREK. Uz njegov glazbeni repertoar pridružit će se i Plesna škola “Zuzana” koja će nas uvesti u program orijentalnog plesa
Zabavni program začinit će brojni žongleri, trbušne plesačice, akrobati iz Cirkorame, gatare, gutači vatre, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu, a tu i je i bogata gastronomska i enološka ponuda.
O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivati će stručni žiri, a nagrade će biti dodijeljene u više kategorija za najbolju žensku, mušku, grupnu i dječju masku.
Ples pod maskama organiziran je u humanitarne svrhe pod pokroviteljstvom Rotary kluba Zagreb. Dio novca od prodanih ulaznica ide za stipendije darovitih učenika srednjih škola i studenata slabijeg socijalnog stanja.

Napomena: cijene po 70.00 kuna u pretprodaji su do 1. veljače 2017., a od 2. veljače 2017. cijene ulaznica iznosit će 100.00 kuna.

 

Igra darivanja

Darujemo 2X2 ulaznice za najbolji maskenbal u gradu. Sve što trebate napraviti, ukoliko želite osvojiti ulaznice, je da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime i adresu) na email glam@glam.hr s obaveznom naznakom MASKENBAL, a mi ćemo odabrati dvoje sretnika i obavjestiti ih mejlom.

Igra darivanja traje do 18.01.2017.

Sretno svima!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *