Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Svečano otvoren Restoran Vallis

Supružnici Anica i Robert Kovač u partnerstvu sa obitelji Šteko, Karolinom i Markom, te Šarić,  Marijom i Mijom, otvorili su restoran čijem su otvorenju prisustvovala mnoga lica iz hrvatskog političkog, poslovnog, nogometnog i estradnog života.

Među uzvanicima na svečanom otvaranju restorana Vallis bili su Milan Bandić, Iva Todorić, Niko Kovač sa suprugom Kristinom, Igor Bišćan sa suprugom, Bianka Matković, Iva i Boško Balaban, glumac Enis Bešlagić koji je bio voditelj programa, Željka Markić, pokretačica građanske inicijative „U ime Obitelji“, Mia Begović, Zorislav Srebrić, Davor Šuker, Dragan Primorac, braća Zdravko i Zoran Mamić te Mario Mamić ali i mnogi drugi. Podršku bratu došao je dati i Niko Kovač, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, sa suprugom Kristinom.  Vrpcu je prerezao Milan Bandić

Uzvanike su zabavljali Eva Pilić, grupa Joy, tamburaši, a posebna gošća večeri bila je Ana Rucner, koja je svojim energičnim nastupom zadivila sve prisutne.

Restaurant Vallis će svakodnevno nuditi svježa domaća jela servirana u prostoru konobe ali i organizirati  obiteljske i poslovne skupove, svadbene večere, krstitke, rođendane ili poslovne sastanke, uz ljubazno osoblje i svježu domaću kuhinju, kao kod bake.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *