Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Želiš biti novinar? Evo prilike

Sanjaš o novinarskoj karijeri, voliš pisati i razgovarati, želiš se kreativno izraziti pod vodstvom medijskih stručnjaka? Imamo nešto baš ZA TEBE točnije za tvoje klince i klinceze stare od 10 do 16 godina!

unnamedTko ili što je kraljica novinarstva? Kako od vijesti nastaje velika priča? Otkrivamo sve tajne novinarskog zanata u novinarskoj radionici 4SOBE! Zahvaljujući MALIM REPORTERIMA vaši malci će se naći u ulozi novinara i reportera.

Cunnamed (3)ilj novinarske radionice ogleda se u svladavanju novinarskog umijeća kao vještine medijskog izražavanja, korištenja informatičkih tehnologija, kao i obrade tekstova i fotografije. Također, polaznici radionice će se upoznavati s čarima novinarske profesije, funkcioniranjem i organizacijom tiskanih i elektronskih medija. Kroz predviđen plan Ane Miščević, Marije Pajić i Dorijana Elezovića, dugogodišnjih televizijskih novinara, svi polaznici će do kraja radionice savladati osnovne oblike novinarskog izražavanja, kroz teorijska predavanja i praktične radove.

Tijekom trajanja radionice, svaki polaznik će naučiti kako odgovoriti na pet novinarskih pitanja:

TKO? ŠTO? GDJE? KAD? KAKO?

Analizirajući lokalne i nacionalne medije, polaznici će naučiti kako razmišljati na novinarski način, a posjet medijima će im omogućiti da vide kako novinarstvo funkcionira i u praksi.

Sve dodatne informacije potražite na broju mobitela 091 198 7007 ili na mail adresi info@4sobe.hr! Početak radionice je predviđen krajem ožujka/početkom travnja 2017. godine.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *