Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

” Sjeti se ” nova moćna pjesma i video spot Damira Kedže

Damir Kedžo - Sjeti se- photo Filip Gržinčić 1“Prije radijske premijere rekao sam  da imam tremu. To je osjećaj koji  imam kad sam sretan i jedva čekam podijeliti tu sreću s publikom. Kada nešto na čemu smo radili tjednima postaje javno i vaše dragi moji ljudi. Ovo je pjesma u  kojoj prvi put surađujem  sa Skansijem, prvi spot snimio sam s Filipom Gržinćićem i počašćen sam surađivati s toliko kreativnim i jednostavnim ljudima. Zahvalan sam svom bendu koji je “Sjeti se” snimao  live u studiju, hvala Ivelja, Zvone, Klanfar i Basara, hvala mojoj Anji koja je pjevala back vokal.” , poručio je Damir prije nego  pjesma zaplovi radijskim i televizijskim  eterom.
“Sjeti se”  je prva pjesma koju je za Damira Kedžu napisao Srđan Sekulović Skansi. Napisao je tekst , glazbu i aranžman i, kako su nam rekli  u Kedžinom timu, svi su se u pjesmu zaljubili na prvu.
“Meni je taj prvi osjećaj kad čuješ pjesmu najvažniji . Ako se naježiš i pjesmu osjetiš to je to. Uživao sam u kreativnom procesu zadovoljan sam i znam da ćete voljeti “Sjeti se” . Posebne je atmosfere, pjeva o ljubavi i jedva čekam čuti kako je vi osjećate i pjevate. “ kaže Damir Kedžo o svojoj novoj pjesmi.
Novi singl Damira Kedže “ Sjeti se “ prikazuje nam Kedžinu emociju i pjevanje u jednom modernom i čvršćem, a jednako toplom i intimnom svjetlu.  Pjesma ima jako lijepu, toplu i ugodnu atmosferu i kao stvorena je za dane blagdana, ljubavi i mira pred nama.
Autor pjesme Srđan Sekulović Skansi  dodaje koliko je  bilo izazovno snimati ovu pjesmu u vrijeme pandemije i mjera koje diktiraju nove uvjete rada.:
“Jedna lijepa stvar koja mi se dogodila u ovom distopijskom vremenu je suradnja s Damirom Kedžom. Bilo je distanciranja, maski, dezinficijensa ali na kraju smo dobili intimnu pjesmu na koju sam ponosan i koja evocira uspomenu na neka naivna vremena.”
Poseban spot  koji Kedžu prikazuje u sasvim novom svjetlu potpisuje Filip Gržinčić
Video spot potpisuje iznimno talentirani Filip Gržinčić za Gržinčić Creative Visuals tim. Redatelj koji nam je pokazao Damira u jednom novom, jednostavnom, ali duboko emocionalnom svjetlu. Video spot iznimne estetike, jednostavnosti i emocije koja je toliko duboko prikazana kroz brojne detalje,  jedan je od najboljih Damirovih spotova do sada snimljenih.
“Za ovaj spot smo odabrali eksperimentiranje s različitim setupovima u našem studiju kako bi emotivnu stranu pjesme dočarali prekrasnim portretnim kadrovima Damira i Leone, ali je u svemu prožeta i priča o prošlosti odnosa dvoje ljudi. Za Kedžu već otprije znam da je jako emotivan u svojim izvedbama tako da sam jedva čekao da ove ideje pretvorimo u zbilju i jako mi je drago da je ova naša prva suradnja konačno i ostvarena!” – zadovoljno nam kaže Filip Gržinčić.
Uz Damira u spotu se pojavljuje  Leona Udović , djevojka savršene prirodne ljepote, koja dolazi  iz Riječke N model agencije,. Za  predivne  komade nakita koje nose Leona i Damir zadužen je tim Dominik zlatarnica i srebrnarnica čije je Damir zaštitno lice. i koji imaju najljepše poklone i popuste za predstojeće Blagdane.
Zahvaljujemo  Ivi iz IB beauty studija što je uvijek na svakom našem  setu i svih svojom šminkom uljepšava. Veliko hvala Doris iz frizerskog salona ARS koja je pazila da je “svaka dlaka na svojem mjestu “ i svima uredila frizure.
Premijera video spota “ Sjeti se “ danas u  12 sati na CMC televiziji i Damir Kedžo You Tube kanalu. Jedva čekamo da ju čujete.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *