Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Schwarzkopf Cro A Porter predstavlja:

DGF_4131Jet Lag prije leta na Schwarzkopf Cro A Porter donosi Vam kampanju i lookbook Jesen/Zima 2014/15 za kolekciju PARIZ. Kako u imenu branda  sadrže tematiku ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Portra s Jet Lag odlazimo na prvo ovosezonsku vožnju, i to u Pariz.

JET LAG – Jesen/Zima 2014/15 Pariz

Modni dvojac Jet Lag, dizajnerice Jasmina Arnautović i Maja Virgej snimile su kampanju za kolekciju Pariz – jesen/zima 2014/15.

Inspirirane Parizom svoj su dosadašnji urbani casual stil obogatile duhom pariške romantike. Funkcionalna odjeća inspirirana je detaljima arhitekture, šarmom ulica i bulevara te francuskom šansonom i Edith Piaf. Obogaćena je kozmopolitskom svježinom, punom preokreta i jedinstvenih detalja na svakom komadu iz kolekcije.

Predimenzionirani i pomalo “muški” krojevi na ženama, romantične suknje, koktel haljinice, neobične košulje, široki kaputi, mantili i uski krojevi hlača spoj su retra i seksi modnog izričaja koji odiše trendom.

Kolekcija je prošarana hrabrom paletom boja: od crne, raznih nijansi sive i sivo-plave boje, štofova, trapera i pamučnih kepera, preko nešto nježnijih tonova bež boje na mantilima i kaputima pa do jarko-crvene boje neoprena i kože, crno-bijelih prugica te upečatljivih crno-bijelih uzoraka na toplom vunenom štofu.

Kampanja je snimljena u suradnji s Nike Hrvatska, te upotpunjena tenisicama iz Nikeove kolekcije Air Max Lunar 90.

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *