Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Schwarzkopf Cro A Porter – epicentar mode u Laubi

Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 3. do 6.  travnja 2013. na već kultnoj lokaciji galerije Lauba – kuća za ljude i umjetnost.

Schwarzkopf Cro A Porter - epicentar mode u Laubi RASPORED REVIJA

21.sezona najdugovječnijeg modnog projekta u Hrvatskoj ove sezone održat će se pod visokim pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, Milana Bandića. Pored vodećih i već svima dobro poznatih modnih imena kao što su LINEA EXCLUSIVE, LOKOMOTIVA, TEO P. ZA MAK, SONJA LAMUT, JET LAG, ARILEO, HIPPY GARDEN, BORNA & FILS, BORIS PAVLIN, MATIJA VUICA,  JURAJ ZIGMAN, MARIJA CVITANOVIĆ zagrebačkoj publici predstavit će se četiri potpuno nova dizajnerska branda -  pobjednici Modnog ormara DAMIR BEGOVIĆ & DOMAGOJ ŠTIMAC, pobjednica Fashion incubatora TATJANA PANTOŠ, modni brand VAIN by IVAN BADANJAK I TIMY ŠAREC te MANUEL MALIGEC.  Kao posebna zanimljivost u sklopu Schwarzkopf Cro A Portera održati će se multimedijalna izložba modnog studija Boudoir pod nazivom “Boudoir Immersive”. Riječ je o virtualnom art projektu na kojem ovaj poznati modni dizajnerski dvojac radi već četiri godine. Putem ove izložbe, koja je ujedno i prva samostalna izložba studija Boudoir, doživjet ćete prepoznatljiv stil i rukopis u dvije zasebne dimenzije stvaralaštva.

U četiri dana modnih zbivanja i mnoštvom različitih modnih senzibiliteta predstavit će se i najveća imena avangardne scene XD XENIA DESIGN, MADAME DEMODE, JELENA ALEKSIĆ, TAMARA BOMBARDELLI, ETNA MAAR, SPIRIT BY T.B., DIORALOP, te razni gosti iz regije i s europske modne scene. Iz Berlina nam po četvrti put na Cro-A-Porter dolazi IVAN MANN, iz Beograda JOVANA MARKOVIĆ, iz Slovenije MATEVŽ FAGANEL a kao posebna gošća svoju će kolekciju predstaviti MARIJA PINJUH, dizajnerica koja u svom modnom portfelju ima suradnju s poznatim brandom Maison Martin Margiella. Ovako bogat modni repertoar još jednom će grad Zagreb smjestiti na mapu europskih modnih destinacija.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *