Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Pletenica iz snova uz Kerastase Materialiste!

Borite se s manjkom volumena? Jeste li znali da se volumen može promatrati na tri različita načina: volumen u korijenu kose, volumen u obujmu kose te volumen svakog vlakna, odnosno gustoća vlakna kose.

Informativna cijena za 195ml: 205,00kn

Informativna cijena za 195ml: 205,00kn

Gusto vlakno ključno je u stvaranju frizura kao što su pletenice ili konjski rep, gdje je teško postići da frizura bude dugotrajna ako je kosa tanka. No volumen nije potreban samo tankoj kosi čija tekstura zahtjeva dodatnu gustoću, neko i zreloj kosi koja gubi gustoću, ili normalnoj kosi koju sušimo na zraku.

U pomoć ženama s tankom kosom stiže Materialiste gel u spreju.

Inovativan savez revolucionarne IntraCylane® tehnologije s agensima koji povećavaju promjer vlasi* kosa je nakon upotrebe vidljivo deblja i jača na dodir. Istovremeno je mekana, podatna, lako ju je stilizirati te joj je pružen dodatan sjaj. Za optimalne rezultate nanesite na dlanove, ravnomjerno rasporedite po opranoj, ručnikom posušenoj kosi. S Materialistom i tanka kosa, kosa bez gustoće može se splesti u pletenicu iz snova.

*Instrumentalni test nakon 2 aplikacije

Kérastase Materialiste spaja najbolje iz njege i stylinga kose za postizanje željenih rezultata. Ceramidi hidratiziraju i jačaju vlakno kose, Intracylane stvara međustanične veze koje povećavaju promjer svakog vlakna dok šećer ksiloza štiti kosu od topline.

  • Jednostavan za korištenje
  • Sjajni rezultati gustoće kose
  • Debljina vlakna bez dodatnog otežavanja
  • Čvrstoća od korijena do vrhova
  • Sjaj i mekoća s učvršćivanjem

Materialiste je idealan za stvaranje IT frizure pletenice. Kako bi svojim frizerima i klijenticama omogućio stvaranje raznih varijanti pletenica, Kérastase je napravio Knjigu pletenica za sve one koji žele inspiraciju za stvaranje ove frizure.

Kada se radi o stiliziranju kose, svi želimo istu stvar: frizuru koja je postojana, ali nije prekruta. Ostvarenje ove želje u srcu je svakog proizvoda Kérastase linije Couture Styling. Proizvodi koji su našli ravnotežu između održavanja kvalitete kose i snažnog stylinga. Luksuz koji ne pristaje na kompromise.

MATERIALISTE and Kate

Kate Moss za Kerastase Materialiste

Kada pričamo o pletenicama, kvaliteta kose izrazito je važna. Jeste li se ikad zapitali zašto žene s debljom kosom mogu napraviti savršene pletenice, dok onima koje nisu blagoslovljene mediteranskom kosom to ne ide od ruke? Odgovor je jednostavan. Debljina kose. Ako je vaša vlas debela to znači da je ujedno i čvršća i pletenica puno bolje drži bez da se raspadne. No to ne znači da su žene s tankom kosom osuđene na nepostojanje pletenica. Uz Materialiste pletenica više ne predstavlja problem, i svaka se žena može igrati sa željenim lookom.

Izvor: Kérastase Paris

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *