Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vodimo vas na koncert godine!

IMG_8388Popularni cnogorski pjevač Boban Rajović koji prije otprilike mjesec dana napunio splitsku Spaladium Arenu do zadnjeg mjesta, privodi kraju pripreme za još jedan spektakularni koncert – u petak 20. svibnja  nastupit će u zagrebačkoj Areni.
Za Bobana nastup u Areni Zagreb znači više od samog koncerta.
- Ovaj koncert u Zagrebu predstavlja mi jedan sažetak priče o usponu kroz pjevačku karijeru; priču o odricanju i ne odustajanju od svojih snova kao i ono najvažnije – priču o ljubavi i povezanosti s publikom s čime se rijetko koji izvođač može pohvaliti, istaknuo je zgodni Crnogorac za čije se koncerte već godinama traži ulaznica više bez obzira nastupao on u Dalmaciji, Slavoniji ili prekrcavao zagrebačke noćne klubove.
Na ovom megakoncertu u zagrebačkoj Areni uz Bobana će nastupiti i posebni glazbeni gosti iznenađenja. Ako je suditi po njegovom prijateljstvu s brojnim estradnim zvijezdama, očekuju nas popularni pjevači iz cijele regije.
- Neka to bude slatko i fantastično iznenađenje za moju publiku. Uvijek do sada potrudio sam se učiniti da ovakve velike priče moja publika dugo pamti, a uvjeren sam da će tako biti i u Zagrebu. U Areni ćemo u petak 20. svibnja napraviti najluđu diskoteku na Balkanu, kaže popularni Boban.
Zato vjerojatno i ne čudi što je većina zagrebačke arene već rasprodana jer Boban svoje fanove ima širom Hrvatske, kao i u susjednim zemljama. Karte za koncert možete kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili kod mobilnih blagajni, te na taj način ostvariti dodatni popust od 10kn na svaku kartu i CD na poklon uz svaku kupljenu kartu. Mobilne blagajne: 099 3403 214 (Antonio) i 091 1958 783 (Edin)

Ovom prilikom čitatelje našeg portala nagrađujemo s 5 puta po dvije ulaznice za koncert u Areni Zagreb. Prvih 5 osoba koje svoje podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) pošalju na mail bobanarenazg@gmail.com osvojit će ovu senzacionalnu nagradu. Sretno svima!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *